Sterrenkoks koken op Horecava

Auteur: David Bakker
Events 4 januari 2019
Sterrenkoks koken op Horecava

Makro maakt onderdeel uit van de grootste vakbeurs van Nederland omdat de Horecava net als Makro de horeca naar een hoger plan wil tillen. Van 7 t/m 10 januari is de Horecava in de RAI Amsterdam. Makro zal zorgen voor versproducten in het pop-up restaurant en deelnemen aan het Horecava InnovationLAB.

Tijdens de vierdaagse vakbeurs koken chefs elke dag een 4 gangen-lunch, met bijpassende wijnen. De chefs komen van restaurants als Daalder, De Rozario, 101 Gowrie, Bougainville, Parc Broekhuizen, Meliefste en De Swarte Ruijter. Een aantal van deze zaken is de afgelopen periode beloond met hun eerste MICHELIN ster.

Tijdens het InnovationLAB staan thema’s centraal als ‘All day breakfast’, ‘Next level kitchen’, ‘Personalised care’, ‘Functional healthy’ en ‘High Traffic-convenience’. Onder leiding van moderator Frederique de Jong zijn er dagelijks presentaties en ronde tafelsessies met o.a. People of tomorrow, Robert Kranenborg en de Hotelschool Maastricht, waar personeel en sociaal ondernemerschap op de agenda staat.

Makro neemt deel aan het vakkundige stakeholderpanel in het InnovationLAB

Makro is vertegenwoordigd in het InnovationLAB met een mini-foodcourt en neemt deel aan het stakeholderpanel. Bezoekers kunnen in de foodcourt gerechten proeven waarin gezonde en vaak nog onbekende ingrediënten zijn verwerkt. Bart Stork (foodcourt chef) van Makro vertelt tijdens deze sessies met veel plezier meer over het gebruik van deze innovatieve producten.

Makro is daarnaast binnen het InnovationLAB onderdeel van een vijfkoppig vakkundig panel tijdens de Startup Pitch Sessions. Hier worden startups aan de industrie verbonden, met als doel om samenwerking en innovatie te stimuleren. Op woensdag 9 januari van 14.30 – 16.30 uur zal Makro samen met vier andere grossiers deelnemen aan het panel.

Voor meer informatie over het programma of registratie voor de Horecava zie: www.horecava.nl.

Overig nieuws