Starbucks opent in Amstelveen

29 augustus 2013
Starbucks opent in Amstelveen

Starbucks Coffee Company heeft in het winkelcentrum ‘Stadshart Amstelveen’ een zaak geopend. Dit is de eerste Starbucks locatie in een winkelcentrum in Nederland. Bij het ontwerp van deze vestiging is
gekozen voor natuurlijke materialen die het interieur een warme uitstraling geven. Een kleurrijke muurschildering van de bloeiperiode van de koffieboom illustreert de koffiepassie: het serveren van de hoogste kwaliteit gebrande koffie.

*Uitbreiding in de regio*
"We zijn trots op onze koffie-expertise en branden alle koffie voor Europa in Amsterdam. Nederlandse consumenten zijn enthousiast over Starbucks en vragen ons locaties in hun nabije omgeving te openen. Door het succes in Amsterdam wilden we in andere steden ook iets te gaan doen. De opening in Amstelveen is een eerste stap in de uitbreiding van onze winkels in regio groot Amsterdam en de rest van Nederland”, zegt Frank Wubben, vice president Operations Services Starbucks EMEA. “We zijn erg blij om onze eerste vestiging in een Nederlands winkelcentrum te openen en consumenten in nieuwe omgevingen welkom te heten in onze Starbucks winkels.”

Sinds 2007 heeft Starbucks in Nederland 34 vestigingen geopend.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws