Schiphol verlengt contract HMSHost

22 oktober 2012
Schiphol verlengt contract HMSHost

Amsterdam Airport Schiphol heeft het contract met horeca-exploitant HMSHost verlengd tot 2027. Deze verlenging omvat de exploitatie van 75 restaurants en horecapunten op de luchthaven.

*Voorbeeld in luchthavencatering*
De contractwaarde is twee miljard euro. HMSHost is sinds 1995 actief op Amsterdam Airport Schiphol en is de grootste leverancier van Food & Beverage diensten op de luchthaven. "Wij zijn verheugd met deze nieuwe overeenkomst waaruit het vertrouwen van de luchthaven spreekt dat wij een belangrijke bijdrage leveren aan de ervaring van de passagier op Amsterdam Airport Schiphol. Voor HMSHost is de luchthaven meer dan alleen een groot contract, het is ook een voorbeeld in de wereld van luchthavencatering", aldus Walter Seib, CEO HMSHost International.

*Het belang van gastvrijheid*
Maarten de Groof, Executive Vice President en CCO van Schiphol: "Gastvrijheid is één van de kernwaarden van Amsterdam Airport Schiphol. We hebben de ambitie om Europe’s Preferred Airport te zijn en te blijven en verwachten van onze business partners een hoog kwaliteitsniveau. HMSHost heeft bewezen passagiers en bezoekers van de luchthaven, met een breed palet van horecafaciliteiten, op een bijzondere wijze te bedienen. Wij kijken er naar uit de vruchtbare samenwerking met HMSHost voort te zetten."

Eén van de zaken van HMS is Bread! is een broodjesconcept waar broodjes naar de smaak van de gast ter plekke worden samengesteld.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws