Schiphol verlengt contract HMSHost

22 oktober 2012 |
Schiphol verlengt contract HMSHost<

Amsterdam Airport Schiphol heeft het contract met horeca-exploitant HMSHost verlengd tot 2027. Deze verlenging omvat de exploitatie van 75 restaurants en horecapunten op de luchthaven.

Voorbeeld in luchthavencatering
De contractwaarde is twee miljard euro. HMSHost is sinds 1995 actief op Amsterdam Airport Schiphol en is de grootste leverancier van Food & Beverage diensten op de luchthaven. "Wij zijn verheugd met deze nieuwe overeenkomst waaruit het vertrouwen van de luchthaven spreekt dat wij een belangrijke bijdrage leveren aan de ervaring van de passagier op Amsterdam Airport Schiphol. Voor HMSHost is de luchthaven meer dan alleen een groot contract, het is ook een voorbeeld in de wereld van luchthavencatering", aldus Walter Seib, CEO HMSHost International.

Het belang van gastvrijheid
Maarten de Groof, Executive Vice President en CCO van Schiphol: "Gastvrijheid is één van de kernwaarden van Amsterdam Airport Schiphol. We hebben de ambitie om Europe’s Preferred Airport te zijn en te blijven en verwachten van onze business partners een hoog kwaliteitsniveau. HMSHost heeft bewezen passagiers en bezoekers van de luchthaven, met een breed palet van horecafaciliteiten, op een bijzondere wijze te bedienen. Wij kijken er naar uit de vruchtbare samenwerking met HMSHost voort te zetten."

Eén van de zaken van HMS is Bread! is een broodjesconcept waar broodjes naar de smaak van de gast ter plekke worden samengesteld.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: