Salsa Shop geopend in Rotterdam

11 april 2018 | David Bakker

Extreem verse ingrediënten, supersnelle bereiding en value for money. De succesformule van SALSA SHOP wordt nu ook uitgerold in de Maasstad. Vanaf vandaag kunnen Rotterdammers op het Stadhuisplein kennismaken met de gezonde Mexicaanse keuken 2.0.

Iedereen wil gezond en lekker eten, en als het kan zonder lang te wachten. De filosofie van Salsa Shop luidt dan ook ‘Good food, fast’. Bij Salasa Shop vertaalt die belofte zich in gezonde Mexicaanse (afhaal)maaltijden die binnen no-time vers worden bereid. ‘Bij Salsa Shop krijg je binnen een minuut na je bestelling je burrito, taco of bowl’, vertelt Louis Wesseling, een van de eigenaren van Salsa Shop.

Supersnel


Het slimme concept van Salsa Shop garandeert die snelheid. Het werkt heel simpel. Je kiest de basis: burrito, taco of een bowl (burrito- of saladebowl). Vervolgens maak je een keuze voor een vulling (steak, pulled pork, kip, Mexicaans stoofvlees of gegrilde groentes - vega-optie). Dan selecteer je de toppings (van mais tot zure room) om je maaltijd tot slot af te maken met guacamole of een van de 6 verse huisgemaakte salsa’s. Binnen opeten of to-go: kan het allebei. Delivery is ook mogelijk via UBER EATS, Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.


Naast snelheid is versheid het andere magische woord bij Salsa Shop. Wesseling geeft een voorbeeld: ‘Dagelijks komen ’s-ochtends in alle vroegte de kratten tomaten, limes en avocado’s binnen voor de guacamole en andere gerechten. Elke dag maken we batches voor alleen die dag. Verser ga je het niet krijgen.’ Dat geldt ook voor het vlees. ‘De steaks en kippendijen geuren op de bakplaat terwijl je wacht op je maaltijd. Hoe vers wil je het hebben?’

Succesconcept


Salsa Shop werd in 2014 opgezet door vier Amsterdamse ondernemers. In de VS maakten zij kennis met de razend populaire Mexicaanse cuisine. Bevlogen door de verslavende smaken besloten zij om deze ‘keuken’ in een nieuwe jas te steken en hier in Nederland uit te rollen. Met succes: Salsa Shop telt inmiddels 6 vestigingen in de Randstad. Rotterdam is de zevende locatie.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: