Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

30 november 2011 |
Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011<

Op 14 & 15 november was Autotron Rosmalen opnieuw de uitgelezen plek om in korte tijd een volledige update van de horecabranche te verkrijgen. Ruim 2800 bezoekers
hebben een bezoek gebracht aan het gevarieerde aanbod van bijna 100 exposanten.

Succesvolle derde editie
Met een spetterend beursprogramma en een bruisende sfeer kan gesproken worden over een succesvolle 3e editie. Opnieuw heeft de horecaprofessional zijn weg gevonden naar Autotron Rosmalen. De Brabantse horecavakbeurs heeft vele tevreden en positieve reacties opgeleverd. Kenmerkend voor de bezoekers van HORECA is het hoge aantal beslissingsbevoegden: ruim 76% bestaat uit eigenaars,
exploitanten, bedrijfsleiders en managers. Er is ook een grote verbreding in bezoekersdoelgroepen geconstateerd; zo worden de kookstudio’s, catering & traiteurs, sportaccommodaties en institutionele horeca goed vertegenwoordigd.

Informatie, trends en ontwikkelingen
De belangrijkste redenen voor een bezoek aan HORECA zijn het verzamelen van informatie, potentiële leveranciers ontmoeten en een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen te verkrijgen. Maar ook inspiratie opdoen en research naar nieuwe producten staan bovenaan het lijstje. Ruim 40 procent verwacht nu al producten aan te schaffen die zij op de beurs hebben ontdekt. De bezoeker beoordeelt de beurs op diverse punten als erg goed. Zo heeft 82% van de bezoekers de kwaliteit van de exposanten als goed ervaren en een erg goede en complete beursbeleving gehad.
HORECA stond ook dit jaar bol van de sfeervolle activiteiten. Zo kon men niet om De Proefcorner
heen, hier werd volop geproefd en ontdekt. Het (speciaal) Bierenplein was een grote publiekstrekker voor iedereen die kennis wilde maken met nieuwe bieren en merken. Maar ook de smakelijke demonstraties van topchefs Jeroen van Oijen en Pim Haaksman hebben de bezoeker geïnspireerd. De befaamde Brabantse Netwerkavond, voor exposanten en hun klanten, was ook dit jaar een gepaste en gezellige afsluiter van de eerste beursdag.

Tevredenheid
De tevredenheid van de deelnemers is terug te herleiden uit het feit dat meer dan de helft niet wil ontbreken op HORECA 2012. Zij hebben hun deelname direct op de beurs vastgelegd.

Vakbeurs HORECA in Rotterdam!
Op 16 & 17 april 2012 staat de eerste editie gepland van de vakbeurs in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Voor meer informatie en deelname mogelijkheden kunt u contact
opnemen met Mardjan Mohammadi via (0162) 408 997 of "mardjan.mohammadi@easyfairs.com"mailto:mardjan.mohammadi@easyfairs.com

De 4e editie in Rosmalen
Op 5 & 6 november 2012 staat de 4e editie van HORECA gepland in Autotron Rosmalen. easyFairs nodigt elke professional uit om deel te nemen aan deze vakbeurs.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: