Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

30 november 2011 |
Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011<

Op 14 & 15 november was Autotron Rosmalen opnieuw de uitgelezen plek om in korte tijd een volledige update van de horecabranche te verkrijgen. Ruim 2800 bezoekers
hebben een bezoek gebracht aan het gevarieerde aanbod van bijna 100 exposanten.

Succesvolle derde editie
Met een spetterend beursprogramma en een bruisende sfeer kan gesproken worden over een succesvolle 3e editie. Opnieuw heeft de horecaprofessional zijn weg gevonden naar Autotron Rosmalen. De Brabantse horecavakbeurs heeft vele tevreden en positieve reacties opgeleverd. Kenmerkend voor de bezoekers van HORECA is het hoge aantal beslissingsbevoegden: ruim 76% bestaat uit eigenaars,
exploitanten, bedrijfsleiders en managers. Er is ook een grote verbreding in bezoekersdoelgroepen geconstateerd; zo worden de kookstudio’s, catering & traiteurs, sportaccommodaties en institutionele horeca goed vertegenwoordigd.

Informatie, trends en ontwikkelingen
De belangrijkste redenen voor een bezoek aan HORECA zijn het verzamelen van informatie, potentiële leveranciers ontmoeten en een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen te verkrijgen. Maar ook inspiratie opdoen en research naar nieuwe producten staan bovenaan het lijstje. Ruim 40 procent verwacht nu al producten aan te schaffen die zij op de beurs hebben ontdekt. De bezoeker beoordeelt de beurs op diverse punten als erg goed. Zo heeft 82% van de bezoekers de kwaliteit van de exposanten als goed ervaren en een erg goede en complete beursbeleving gehad.
HORECA stond ook dit jaar bol van de sfeervolle activiteiten. Zo kon men niet om De Proefcorner
heen, hier werd volop geproefd en ontdekt. Het (speciaal) Bierenplein was een grote publiekstrekker voor iedereen die kennis wilde maken met nieuwe bieren en merken. Maar ook de smakelijke demonstraties van topchefs Jeroen van Oijen en Pim Haaksman hebben de bezoeker geïnspireerd. De befaamde Brabantse Netwerkavond, voor exposanten en hun klanten, was ook dit jaar een gepaste en gezellige afsluiter van de eerste beursdag.

Tevredenheid
De tevredenheid van de deelnemers is terug te herleiden uit het feit dat meer dan de helft niet wil ontbreken op HORECA 2012. Zij hebben hun deelname direct op de beurs vastgelegd.

Vakbeurs HORECA in Rotterdam!
Op 16 & 17 april 2012 staat de eerste editie gepland van de vakbeurs in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Voor meer informatie en deelname mogelijkheden kunt u contact
opnemen met Mardjan Mohammadi via (0162) 408 997 of "mardjan.mohammadi@easyfairs.com"mailto:mardjan.mohammadi@easyfairs.com

De 4e editie in Rosmalen
Op 5 & 6 november 2012 staat de 4e editie van HORECA gepland in Autotron Rosmalen. easyFairs nodigt elke professional uit om deel te nemen aan deze vakbeurs.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: