Rotterdamse Doppio viert jubileum met Cappucinodag

8 juni 2017 | Roy Spijker

Ter ere van hun 4-jarig bestaan organiseert Doppio Espresso Rotterdam Kruisplein vrijdag 12 juni een gratis cappuccinodag. Ondernemers Maurice en Sabrine nodigen iedereen uit om de heerlijke smaken van Doppio Espresso te komen ervaren. Met de gratis cappuccinodag willen Maurice, Sabrine en hun team het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten.

De espressobar heeft een prachtige ligging aan Kruisplein, aan de voet van het recent vernieuwde Centraal Station van Rotterdam, dat wordt gekenmerkt door het (internationale) kantorencomplex.

Maurice, Sabrine en hun team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. "Inmiddels vier jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Inmiddels hebben we een vaste gastenkring weten op te bouwen, waar we echt heel blij mee zijn. Met de gratis cappuccinodag willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie."

Het enthousiaste team van Doppio Espresso Rotterdam Kruisplein nodigt iedereen van harte uit vrijdag 12 juni het 4-jarig bestaan te komen vieren onder het genot van koffie, thee en lekkers aan Kruisplein 25-s te Rotterdam. De cappuccino is van het huis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: