ProFri en Nederlands Frituurcentrum maken genomineerden Parels van het Jaar Award bekend

21 september 2017 | Roy Spijker

Liefst vier medewerkers zijn er dit jaar genomineerd voor de Parel van het Jaar Award. Deze parels kwamen naar voren op voordracht van ondernemers in de frituurbranche. Vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum reiken deze Award sinds 2013 jaarlijks uit aan cafetariamedewerkers die zich meer dan verdienstelijk maakten voor het bedrijf waar ze werken. De winnaar wordt op maandag 25 september aanstaande bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens het Frituurwereld Event bij QBTEC in Woerden, een evenement waarmee ProFri tevens zijn vijfjarig bestaan viert.

Frans van Rooij, directeur van ProFri en het Nederlands Frituurcentrum, licht toe: “Helaas kunnen we maar één van de genomineerden de award geven van de Parel van het Jaar 2017. De keuze is ook dit jaar niet gemakkelijk. Alle vier de parels voldoen volop aan de criteria. We zullen dan ook maandag alle vier kandidaten naar voren roepen en in het zonnetje zetten.”

De vier genomineerden voor de Parel van het Jaar Award 2017 zijn:

  • Randy Adam, werkzaam bij de Oude Gracht Cafetaria XL in Eindhoven
  • Sefanja Carelsz-Frijters, werkzaam bij Snackbar Paradiso in Zwolle
  • Ankie ter Voert, werkzaam bij Plaza Beringe in Beringe
  • Naomi Jansen, werkzaam bij Alida’s Smulpaleis in Roden

Deze genomineerden betoonden zich de steun en toeverlaat van de ondernemer. Ze zorgen voor stabiliteit binnen het bedrijf. Ze stellen de ondernemer in staat om met een gerust hart eens met vakantie te gaan of ze helpen/hielpen de ondernemer door moeilijke tijden heen. Ook zijn er omgekeerde situaties: medewerkers die zelf door een moeilijke tijd gaan, maar met steun van de ondernemer zich daar doorheen slaan. Een van de genomineerden had privé een moeilijke tijd, maar desondanks kon het bedrijf altijd op haar rekenen. “Wij hebben dit jaar vier kandidaten die echt stuk voor stuk parels van de branche zijn,” zegt Van Rooij.

Kimberly de Zeeuw van cafetaria De Parel in ‘s-Gravenzande won in 2013 als eerste de Parel van het Jaar Award. Op een opvallende wijze onderscheidde Kimberly zich door de dagelijkse leiding in het bedrijf over te nemen van de ernstig zieke en inmiddels overleden eigenaar Richard van Dop. Ter nagedachtenis aan deze ondernemer draagt de Parel van het Jaar Award de naam van zijn bedrijf.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: