Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend

21 april 2015 |
Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend<

Gisteravond opende wethouder Karsten Klein samen met Meesterkok Paul Fagel op feestelijke wijze het pop-up restaurant ‘Blijf Eten’
in het nieuwe restaurant ‘De Eet Club’ van horecaondernemer Evert-Jan van der Gun. Op het metershoge gastenboek schreven zij als eerste een positieve groet. Ook gastchefs Paul van Waarden, Stephan Nijst en horecamakelaar Aad Schippers verwoordden hun steun aan Blijf Eten en Stichting Blijf Vrouw.

Exclusieve proeverij
Ruim 70 gasten genoten van de exclusieve proeverij van de wijnen van Monogram Franciacorta, Bodegas Naia, Bodegas Nora en Dominio de Autata, een optreden van Peter Strykes (bekend van LA The Voices) en een hilarisch optreden van cabaretière Diva Sodano. Paul Fagel bereidde samen met Cees Hoogerdijk en het team van JMW Culianair en ROC Mondriaan een smaakvol diner met onder andere kabeljauwrug met saffraan en asperges en kalfslende met eendeleverkrulllen. Er is veel animo voor Blijf Eten, inmiddels zijn de dinsdag- en donderdagavond zo goed als uitverkocht. Voor woensdag, vrijdag en zaterdag zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Wethouder
“We waren zeer vereerd met de komst van wethouder Karsten Klein voor de opening van Blijf Eten. We hebben de afgelopen zes weken erg hard gewerkt om dit pop-up restaurant mogelijk te maken, gelukkig met veel medewerking van onze partners, sponsoren en Vrienden van de stichting. Gisteravond was een prachtige opening met een schitterend diner, geweldig entertainment en een ongelooflijke inzet van veel vrijwilligers. We hebben zoveel enthousiaste reacties mogen ontvangen van onze gasten dat we enorm uitkijken naar de andere avonden. We kijken vooral uit naar de zondag, waar we 30 van 'onze' vrouwen gratis ontvangen met hun partners en zelf voor hen de keuken in zullen gaan!” aldus Hsin Lan Chung, oprichtster Stichting Blijf Vrouw.

Over Stichting Blijf Vrouw
Stichting Blijf Vrouw zet zich in voor vrouwen uit de Haagse regio die naast een levensbedreigende ziekte, tevens kampen met sociaal economische moeilijkheden. De Stichting heeft als doel om vrouwen een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Door bijzondere verwenmomenten of compleet verzorgde dagjes weg zet de Stichting deze vrouwen in het zonnetje om hen de mogelijkheid te bieden zich buitenshuis even te kunnen ontspannen. Deze verwendagen, arrangementen en wensen worden samengesteld door de ‘Vrienden van Blijf Vrouw’. Van de participerende bedrijven en instellingen wordt geen financiële bijdrage verwacht, de stichting vraagt alleen tijd, een product of dienst om deze vrouwen te helpen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: