Papa John’s viert 1-jarig bestaan met Pizza Party

14 juli 2017 | Roy Spijker

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen van de wereld, bestaat op 18 juli 2017 één jaar in Nederland en dat wordt gevierd met een 10-daagse Papa’s Pizza Party week. Van vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli wordt het jubileum gevierd met vele aanbiedingen en prijzen. Het komende jaar is Papa John’s van plan om nog veel verder te gaan uitbreiden met meerdere filialen in en rondom Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.

Het 1-jarig bestaan van Papa John’s in Nederland wil het merk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Papa John’s is flink aan het uitbreiden in Nederland en wil ervoor zorgen dat de naamsbekendheid nu ook gaat groeien. Door middel van de Papa’s Pizza Party week wil Papa John’s meer mensen kennis laten maken met hun pizza’s en het concept. Deze week zal bol staan van verschillende aanbiedingen en prijzen. Zelfs op social media maken de mensen kans om voor één heel jaar lang maandelijks een gratis pizza te winnen.

Na de laatste opening op de Overtoom gaat Papa John’s verder met uitbreiden. Het komende jaar zullen er nog 10 winkels worden geopend in Nederland. In maart 2017 telde Papa John’s 500 restaurants in Europa, waaronder restaurants in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Cyprus, Ierland, Turkije en nu ook in Nederland. Voor Rotterdam, Den Haag, Leiden, en Utrecht is Papa John’s altijd op zoek naar locaties en franchisenemers.

“Met Papa’s Pizza Party en de zeven openingen rondom Amsterdam en Utrecht willen we meer mensen kennis laten maken met ons ‘Better Ingrediënts. Better Pizza’ concept. Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, directeur van Business Development voor Papa John’s Nederland. “Met vestigingen op drukke en interessante plekken zijn wij er zeker van dat ook onze nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken.”

Papa John’s opende in 1984 zijn deuren met één doel voor ogen: betere pizza’s maken met vers, handgedraaid deeg, de beste mozzarella, verse tomaten, superieure kwaliteit vlees en worst en verse groenten die worden geleverd vanuit de hele wereld. Of het nu gaat om Papa John’s bekende saus,de toppings, het originele verse deeg of zelfs de doos, Papa John’s blijft constant investeren om ervoor te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: