Papa John’s viert 1-jarig bestaan met Pizza Party

14 juli 2017 | Roy Spijker

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen van de wereld, bestaat op 18 juli 2017 één jaar in Nederland en dat wordt gevierd met een 10-daagse Papa’s Pizza Party week. Van vrijdag 14 juli tot en met zondag 23 juli wordt het jubileum gevierd met vele aanbiedingen en prijzen. Het komende jaar is Papa John’s van plan om nog veel verder te gaan uitbreiden met meerdere filialen in en rondom Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.

Het 1-jarig bestaan van Papa John’s in Nederland wil het merk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Papa John’s is flink aan het uitbreiden in Nederland en wil ervoor zorgen dat de naamsbekendheid nu ook gaat groeien. Door middel van de Papa’s Pizza Party week wil Papa John’s meer mensen kennis laten maken met hun pizza’s en het concept. Deze week zal bol staan van verschillende aanbiedingen en prijzen. Zelfs op social media maken de mensen kans om voor één heel jaar lang maandelijks een gratis pizza te winnen.

Na de laatste opening op de Overtoom gaat Papa John’s verder met uitbreiden. Het komende jaar zullen er nog 10 winkels worden geopend in Nederland. In maart 2017 telde Papa John’s 500 restaurants in Europa, waaronder restaurants in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Cyprus, Ierland, Turkije en nu ook in Nederland. Voor Rotterdam, Den Haag, Leiden, en Utrecht is Papa John’s altijd op zoek naar locaties en franchisenemers.

“Met Papa’s Pizza Party en de zeven openingen rondom Amsterdam en Utrecht willen we meer mensen kennis laten maken met ons ‘Better Ingrediënts. Better Pizza’ concept. Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, directeur van Business Development voor Papa John’s Nederland. “Met vestigingen op drukke en interessante plekken zijn wij er zeker van dat ook onze nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken.”

Papa John’s opende in 1984 zijn deuren met één doel voor ogen: betere pizza’s maken met vers, handgedraaid deeg, de beste mozzarella, verse tomaten, superieure kwaliteit vlees en worst en verse groenten die worden geleverd vanuit de hele wereld. Of het nu gaat om Papa John’s bekende saus,de toppings, het originele verse deeg of zelfs de doos, Papa John’s blijft constant investeren om ervoor te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: