Papa John's nu ook in Haarlem

26 maart 2018 | Thijs Jacobs

Papa John’s opent op 2 april een nieuwe vestiging op de Schalkwijkerstraat 13 in Haarlem. Dit is voor de pizzaketen alweer de veertiende vestiging in Nederland. Franchisenemer Hamid Adjar opent de vestiging feestelijk.

Na nieuwe vestigingen in Amsterdam en Rotterdam is nu Haarlem aan de beurt. Op Tweede Paasdag zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij Papa John’s in Haarlem. Papa John’s deelt namelijk gratis pizza uit ter gelegenheid van de opening. Hiermee hoopt Papa John’s ook Haarlem te veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Hamid Adjar

“Het is altijd mijn passie geweest om mijn eigen bedrijf te starten. Met meerdere jaren ervaring in de pizzabranche heb ik nu de mogelijkheid om Papa John’s in Haarlem te vertegenwoordigen. En daar ben ik enorm trots op!”

Het is is niet alleen de kennis en ervaring in de pizzabranche, ook de keuze voor Papa John’s is bewust vertelt Hamid. “Wij maken gewoon de allerlekkerste en beste pizza’s. De producten die wij gebruiken zijn niet voorgesneden of kant-en-klaar, maar altijd dagvers. Hierdoor krijg je een enorme smaakbeleving en dat onderscheidt ons van de rest. Better ingredients, better pizza is niet voor niets onze lijfspreuk!”

Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. Bij Papa John’s geldt dit voor ieder ingrediënt. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al veertien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: