Papa John's nu ook in Haarlem

26 maart 2018 | Thijs Jacobs

Papa John’s opent op 2 april een nieuwe vestiging op de Schalkwijkerstraat 13 in Haarlem. Dit is voor de pizzaketen alweer de veertiende vestiging in Nederland. Franchisenemer Hamid Adjar opent de vestiging feestelijk.

Na nieuwe vestigingen in Amsterdam en Rotterdam is nu Haarlem aan de beurt. Op Tweede Paasdag zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij Papa John’s in Haarlem. Papa John’s deelt namelijk gratis pizza uit ter gelegenheid van de opening. Hiermee hoopt Papa John’s ook Haarlem te veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Hamid Adjar

“Het is altijd mijn passie geweest om mijn eigen bedrijf te starten. Met meerdere jaren ervaring in de pizzabranche heb ik nu de mogelijkheid om Papa John’s in Haarlem te vertegenwoordigen. En daar ben ik enorm trots op!”

Het is is niet alleen de kennis en ervaring in de pizzabranche, ook de keuze voor Papa John’s is bewust vertelt Hamid. “Wij maken gewoon de allerlekkerste en beste pizza’s. De producten die wij gebruiken zijn niet voorgesneden of kant-en-klaar, maar altijd dagvers. Hierdoor krijg je een enorme smaakbeleving en dat onderscheidt ons van de rest. Better ingredients, better pizza is niet voor niets onze lijfspreuk!”

Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. Bij Papa John’s geldt dit voor ieder ingrediënt. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al veertien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: