Papa John's nu ook in Haarlem

26 maart 2018 | Thijs Jacobs

Papa John’s opent op 2 april een nieuwe vestiging op de Schalkwijkerstraat 13 in Haarlem. Dit is voor de pizzaketen alweer de veertiende vestiging in Nederland. Franchisenemer Hamid Adjar opent de vestiging feestelijk.

Na nieuwe vestigingen in Amsterdam en Rotterdam is nu Haarlem aan de beurt. Op Tweede Paasdag zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij Papa John’s in Haarlem. Papa John’s deelt namelijk gratis pizza uit ter gelegenheid van de opening. Hiermee hoopt Papa John’s ook Haarlem te veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Hamid Adjar

“Het is altijd mijn passie geweest om mijn eigen bedrijf te starten. Met meerdere jaren ervaring in de pizzabranche heb ik nu de mogelijkheid om Papa John’s in Haarlem te vertegenwoordigen. En daar ben ik enorm trots op!”

Het is is niet alleen de kennis en ervaring in de pizzabranche, ook de keuze voor Papa John’s is bewust vertelt Hamid. “Wij maken gewoon de allerlekkerste en beste pizza’s. De producten die wij gebruiken zijn niet voorgesneden of kant-en-klaar, maar altijd dagvers. Hierdoor krijg je een enorme smaakbeleving en dat onderscheidt ons van de rest. Better ingredients, better pizza is niet voor niets onze lijfspreuk!”

Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. Bij Papa John’s geldt dit voor ieder ingrediënt. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al veertien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Oslo is de duurste stad van Europa om een terras te pakken. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in de Noorse hoofdstad is € 53,71. Dit is ruim drie keer zo duur als Budapest, waar je € 15,94 kwijt bent voor een rondje (2 espresso, 2 fris, 2 halve liters bier en 2 ros&ea...

Interview Longread
Interview: lunchcafé waar je kunt douchen

Lunchrooms bevinden zich in de meeste gevallen in (stads)centra en stemmen daar het aanbod op af. Winkelend publiek, vriendinnengroepen en schoolgaande jeugd zijn er kind aan huis, maar je zult er zelden een trucker zien. Bij Lunchcafé Jut & Jul is het juist andersom, de truckers kunnen h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: