Panesco krijgt veel positieve reacties

7 oktober 2014 |
Panesco krijgt veel positieve reacties<

De nieuwe catalogus van Panesco is nu een maand oud en ze ontvangen al heel veel positieve reacties. Panesco wil iedereen die gereageerd heeft hartelijk bedanken. Veel reacties komen er op het nieuwe Elements assortiment.

Elements
Maar waar staat Elements nu voor? Vier elementaire, natuurlijke fases in het artisanaal Elements proces:

AARDE: Selectie van 100% natuurlijke grondstoffen.

WATER: Toevoeging van de juiste hoeveelheid water zorgt voor een vloeibaar deeg en een luchtiger brood.

LUCHT: Langdurige en langzame rijs- en rusttijd in rijskuipen in een afgesloten ruimte met specifieke temperatuursbewaking om het smakenpallet te optimaliseren.

VUUR: Het complete ELEMENTS gamma wordt gebakken op steen.

Terug naar de essentie
Het Elements assortiment van PANESCOFOOD.COM herleidt bakery helemaal terug tot haar essentie. Back to basics: geen overbodige franjes, maar het bereiken van de absoluut hoogste lat: perfectie van de pure eenvoud. De creatie van een overheerlijk broodgamma ontstaan door een spel van natuurelementen volgens de kunst van de ambachtsman.
Wat deze traditionele aanpak vereist? Eindeloos geduld voor de fascinerende interactie van alle natuurelementen in een smaakmakend proces. De lange rijs- en rusttijd garandeert dat de gebalanceerde grondstoffenmix, aangevuld met de juiste hoeveelheid water, kan rijpen tot een schitterend deeg. Want in deze fases, lang voor de oven voor de finale toets zorgt, wordt al beslist of er een kruim van een brood ontstaat.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: