Opbrengst wintermenu Bagels & Beans naar Muziekids

28 november 2019 | Thijs Jacobs

Muziek maakt blij. Muziek doet al je zorgen even vergeten. Daarom werkt Bagels & Beans ook dit jaar weer samen met stichting Muziekids, die muziekstudio’s voor kinderen in ziekenhuizen bouwt en onderhoudt. Een deel van de opbrengst van ons nieuwe Winter Delight-menu gaat naar deze stichting toe.  

Stichting Muziekids heeft een droom. Een pracht-droom, die Bagels & Beans met liefde wil helpen waarmaken. De stichting wil een Muziekids studio in alle ziekenhuizen van Nederland. Een fijne plek waar zieke kinderen muziek kunnen maken, kunnen dansen, zingen, spelen en het allerbelangrijkste: ontspannen en genieten. Even niet ziek zijn.

Want deze zieke kinderen zijn vaak niet alleen weg van hun huis – hun eigen omgeving – maar ook van hun vriendjes en vriendinnetjes, sportclub en school.

Vijf studio’s

Er zijn nu vijf studio’s ‘on air’, onder andere in Almere (de Ali B Muziekids Studio) en in Tilburg (de Guus Meeuwis Muziekids Studio). De stichting exploiteert en onderhoudt die vijf ruimtes met heel veel zorg en passie en Bagels & Beans draagt daar graag aan bij.

Daarom gaat een deel van de opbrengst van het nieuwe wintermenu van Bagels & Beans naar stichting Muziekids.

Tijdelijke specials

Vanaf maandag 2 december worden Bagelliefhebbers verwend en dat duurt tot de temperaturen weer tot zonnige proporties zijn gestegen en het weer lente is. Op de kaart staat de Orange Latte – fris en warm tegelijkertijd. De Caramel Killer is verrassend zoet. Of heb je toch liever een (alcoholvrije) gloeiwijn met chai waardoor je je in kerstsferen waant? En iets wat je waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd (én gezien): een blauwe thee. Deze natuurlijke verveine & blue flower thee moet je een keer proberen. 

We zijn ook best wel een beetje trots op onze versgebakken muffin speculaas, de met liefde bereide bagel met Boer-gondische Paté (met verse veenbessen en huisgemaakte appelpeermoes), een top-taartje dat luistert naar de naam Blondie en – last but zeker not least: de bagel met pompoenhummus en paprika die je ter plekke doet smelten.

Automatische donaties

En het mooiste en beste nieuws is: bagelfans doneren dus automatisch als ze iets bestellen van de tijdelijke Winter Delight-menukaart bij een van de Bagels & Beans-vestigingen. Een deel van de opbrengst gaat naar stichting Muziekids. Zorgen wij dus gewoon voor.

Wil je meer doneren aan dit mooie, muzikale initiatief van Muziekids? Wat lief! Op het informatiekaartje in de vestiging komt een QR-code voor een Tikkie-link te staan. Hiermee kan je dus zelf een donatie doen met een bedrag naar keuze. Dank je wel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: