Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011

22 september 2010 |
Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011<

Ruimte voor ontmoetingen en het uitwisselen van ervaringen. Dat is het uitgangspunt voor de make-over van de themawerelden tijdens de aanstaande editie van Horecava. Een van de grootste vakbeurzen voor horeca, catering en zorg in Nederland telt zes werelden, ieder gericht op een specifieke sector. Zo is er HOTEL voor hoteliers, MARKT voor restaurants en koks en NACHTLEVEN voor het uitgaanscircuit. Een inspirerende ambiance stimuleert ontmoetingen met collega’s, concurrenten en relevante leveranciers.

Ontmoetingskans
Voor exposanten bieden de werelden een grotere ontmoetingskans met potentiële klanten, meer promotiemogelijkheden en een VIP-treatment voor hun beste relaties. Nieuw is ook VAKPlaza. Na de geslaagde primeur van afgelopen editie zetten 8 brancheorganisaties op VAKPlaza het Nationaal Kampioenschap Horeca, een eigen stand én een inspirerend programma neer. Horecava 2011 vindt plaats van 10 t/m 13 januari 2011 in Amsterdam RAI.

Beurs bijna volgeboekt
Terwijl de plannen voor de werelden nu gelanceerd worden, is de vloer van Horecava al voor 85% gereserveerd. Vooral grotere merken en bedrijven met grotere stands hebben vroegtijdig ingetekend. Op de website van de beurs is een voorlopige deelnemerslijst en een impressie van de werelden te vinden.
Met de trein naar de RAI
Horecava 2011 is van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en alleen toegankelijk voor vakbezoek. Een entreebewijs kost 50 euro, op vertoon van een inschrijving van de Kamer van Koophandel. In de voorverkoop, vanaf 20 november op www.horecava.nl, kost een toegangsbewijs 35 euro. Voor slechts 7,50 euro extra reizen bezoekers met het NS-treinretour 2e klasse vanaf ieder station in Nederland naar het station Amsterdam RAI.

Wine Professional
Tijdens de eerste drie dagen van Horecava vindt in Amsterdam RAI het exclusieve wijnevenement Wine Professional plaats. Wine Professional kent een eigen toegangsbeleid. Meer informatie is te vinden op www.wine-professional.nl
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: