Duo opent vierde Bagels & Beans

3 april 2013
Duo opent vierde Bagels & Beans

De ondernemers Kia van der Laan en Edward Sellier hebben uitgekeken naar 3 april: De opening van hun vierde Bagels & Beans vestiging in Den Haag. Ditmaal aan het Piet Heinplein, schuin tegenover de
Koninklijke Stallen. Na een flinke verbouwing zijn zij er klaar voor ook hier hun bezoekers te verwelkomen in de Bagels & Beans sfeer.

*Tijdloos concept*
Na negen jaar is het ondernemende duo nog altijd enthousiast over de bagelzaak. Edward: "De kracht zit in het huiskamergevoel. Maar eigenlijk is er niet één aspect aan te wijzen dat Bagels & Beans zo speciaal maakt. Het gaat om hele belevenis, die tijdloos is." "En tóch is Bagels & Beans altijd in ontwikkeling", vult Kia aan. "Het is er altijd net iets anders. Gaat heel Nederland opeens voor biologisch, dan springen wij er uit met bijvoorbeeld Açai, kokossap of Active Greens."

*Bindende buurtfunctie*
Volgens de ondernemers hoeft de bagelzaak niet per se middenin een winkelstraat te zitten; een vestiging kan ook een bindende buurtfunctie hebben. Zoals nu in het Zeeheldenkwartier. Het pand bestaat uit twee delen: de achterzijde was ooit een tuin en is nu overdekt met een lichtkoepel. Op het plein zijn plannen voor een terras.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws