Nooit meer een lege tafel in je zaak!

19 augustus 2010 |
Nooit meer een lege tafel in je zaak!<

Etentjeveilen.nl en Dinnersite.nl zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om op een leuke en interactieve manier tafels te vullen op 'rustige' avonden. Als restaurateur heb je ook op rustige avonden personeel in de zaak staan en inkopen gedaan. Bovendien levert een lege tafel niets op. Deze nieuwe online samenwerking tussen Etentjeveilen.nl en Dinnersite.nl moet het horecabezoek een extra stimulans geven. Op beide sites worden de veilingen van de arrangementen gepromoot.

De smakelijkste veilingsite van Nederland
Etentjeveilen.nl biedt sinds maart 2010 restaurants de mogelijkheid om hun dinerarrangementen via een veiling aan te bieden. Op deze manier kunnen bezoekers gratis per opbod bieden op de aangeboden arrangementen van de restaurants. Om het veilingconcept nog beter in de markt te kunnen zetten en tevens een landelijke dekking te kunnen bieden, is de samenwerking met de Dinnersite een logische stap volgens directeur Karim Bukala. ''Door deze samenwerking gaan wij voor een win-win-win situatie. De klant tevreden, het restaurant tevreden en het goede doel tevreden.''

Ook goede doelen profiteren
Verantwoord ondernemen is ook een onderdeel van het concept. Van elke gewonnen veiling schenkt etentjeveilen.nl €1,- aan een goed doel. Naar welk doel dit geld gaat, kan elke de klant bij het registreren zelf aangeven.

Meegroeien in een ontwikkelende markt
Dinnersite.nl biedt restaurants al online promotiediensten aan sinds 1996. Daarbij is het uitgangspunt altijd dat het een meerwaarde voor het restaurant moet zijn. Volgens directeur Menno de Vries past deze exclusieve samenwerking met Etentjeveilen.nl precies in de lijn van de visie van Dinnersite.nl. ''Je moet proberen om op de markt vooruit te blijven lopen en meegaan in de digitale vooruitgang.''

Aanmelding is reeds gestart
Restaurateurs die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen zich vanaf heden aanmelden via beide sites. Op dit moment wordt alles klaar gezet voor de officiële lancering medio september 2010. Dit kan niet anders dan een succes worden!

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Columns
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?

Vol is vol, kopte de krant laatst. Het gaat over hoe vol de campings, bungalowparken en hotels wel niet zijn in eigen land. In maart was de annuleringenstroom niet bij te houden en deze zomer staat de telefoon roodgloeiend om een felbegeerd plekje onder onze eigen zon te bemachtigen. Tenminste als j...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: