NK Leermeester-Leerling wederom prooi voor De Raadskelder

13 januari 2010 |
NK Leermeester-Leerling wederom prooi voor De Raadskelder<

Alleen de plek voor de nummers één tijdens de wedstrijd NK Leermeester-Leerling op de Horecava was nog te vergeven. Er gaapte nog een gat tussen Gijs Hoevenaars en Bart van de Wal van De Lindenhof in Nuenen op nummer twee en Niels Le Roij en Jacco Bakker van De Korenbeurs in Kortgene die de derde plek innamen op het ereschavot. Juryvoorzitter Wynand Vogel kwam met het verlossende woord. Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft restaurant De Raadskelder uit Den Bosch beslag weten te leggen op de titel. Leermeester Hein Vissers en leerling Paul Greij stapten triomfantelijk op de hoogste trede.


De beker werd overhandigd door Gerrit Greveling en Wynand Vogel

Mooi, verzorgd, lekker en fijn
Wynand Vogel lichtte de winnende menu's een voor een toe. Het menu van De Raadskelder mooi, verzorgd, lekker en fijn. De Lindenhof presenteerde een "bijna helemaal perfect menu". De Korenbeurs miste "een beetje verfijning en afwerking".
De titel betekent voor De Raadskelder een gouden koksmes als wisselprijs (wanneer volgend jaar voor een derde keer wordt gewonnen dan blijft het Gouden Koksmes permanent in Den Bosch), een cheque van 750 euro en een messenkoffer van Wüsthoff.

Horecava 2010 Amsterdam, Frank Lindner




Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: