Nieuwe Lunchroom en GRATIS proefpakket van Panesco

19 december 2012
Nieuwe Lunchroom en GRATIS proefpakket van Panesco

De nieuwste uitgave van Lunchroom staat online. Het laatste nummer van 2012 dus extra bijzonder. Wat dacht u van het gratis proefpakket van "Panesco?":http://www.panesco.nl/

*Het verhaal proeven*
Ilja Donderwinkel van Smaakrijk Lunch & Zo uit Nijmegen vertelt in de Lunchroomformule over de kracht van zijn lunchroom. Uitspraken als "Puur zonder poespas" en "De gast mag alles zien wat we doen, dat vind ik respectvol", komen voorbij. Ook geeft de ondernemer duidelijk aan wat de meerwaarde van een verhaal achter een product is. "Zorg ervoor dat de gast het verhaal proeft", is zijn boodschap.

*Horeca100*
De nieuwste uitgave staat weer vol met ondernemersinformatie, tips en culinaire inspiraties. De Horeca100 is ook dit jaar weer van de partij. Speciaal voor u heeft de redactie de opvallendste horecamomenten van 2012 geselecteerd. Staat u ertussen?

*Slimmer omzet met salades*
Lunchroom geeft u ook zeven varianten van biologische gerechten, het panel geeft antwoord hoe men slimmer omzet kan maken met salades, en de focus ligt op salades en dressings en formules en franchise. Lees het blad "hier":http://www.lunchroom.nl/bladen.html en bekijk nog meerdere uitgaven van Lunchroom.

*Gratis proefpakket*
Op de Horecava 2013 kunt u een gratis proefpakket van "Panesco":http://www.panesco.nl/, speciaal voor lunchroomhouders, ophalen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en produktie van bake-off produkten is Panesco een betrouwbare Europese speler op de bake-off markt. Panesco staat van 7 t/m 10 januari 2013 met een vernieuwde stand in hal 11. Laat deze kans niet liggen en doe er uw voordeel mee!

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws