Nieuwe vestiging van Papa John’s in Amersfoort

24 augustus 2018 | David Bakker
Nieuwe vestiging van Papa John’s in Amersfoort<

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe tweede vestiging in Rotterdam, nu is Amersfoort aan de beurt. Op 27 augustus gaat op de Leusderweg 160 in Amersfoort alweer de zeventiende vestiging open. Franchisenemers Rafat Alla en Maged Pawed zullen de vestiging feestelijk openen.

Na vestigingen in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Diemen is nu Amersfoort aan de beurt. Op 27 augustus zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij de nieuwe vestiging van Papa John’s in Amersfoort. Papa John’s deelt namelijk 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening. Tevens maken 3 klanten kans op 1 jaar lang gratis pizza! Hiermee hoopt Papa John’s ook steden als Amersfoort te gaan veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Rafat Alla

“Ik ken mijn mede-franchisenemer al heel lang. We hebben samen veel ervaring in de horeca en de take-away branche. Daarnaast hebben we beide al meerdere horecazaken gehad en waren we samen op zoek naar een vernieuwende formule in Amersfoort. En daar past Papa John’s perfect bij!”

Het is gewoon de beste pizza!

“Ook wij kennen uiteraard de andere spelers in deze markt. Maar de pizza’s van Papa John’s blijven gewoon de allerbeste. De verse ingrediënten, het lekkere deeg: wij hebben de pizza’s die je ook in Italië eet! En dat maakt dat wij in Amersfoort potentie genoeg zien om iedereen de lekkerste pizza’s te laten proeven!” aldus Maged Pawed.

Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. Bij Papa John’s geldt dit voor ieder ingrediënt. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al zestien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen in plaatsen als Leiden.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: