Nieuwe Starbucks in AMC

22 juli 2015
Nieuwe Starbucks in AMC

Starbucks Coffee Company en foodservice-organisatie Albron hebben deze week de deuren geopend van een nieuwe Starbucks vestiging in
het AMC te Amsterdam. Het is de eerste vestiging in een Europees ziekenhuis.

*Eerste Starbucks in Europees ziekenhuis*
Michael Haley, director licensed stores van Starbucks EMEA: "We zijn verheugd om deze vierde vestiging in partnership met Albron te openen. Dit is de 45e in Nederland en de eerste in een ziekenhuis op het Europese vasteland. Met deze zaak brengen Starbucks en Albron de Starbucks Experience dicht bij de plek waar mensen werken, wonen en reizen."

*Prettig verblijf in AMC*
Elise Groenendijk, directeur Services AMC vult aan: "Het AMC streeft ernaar dat de aanwezige winkels, horeca en services bijdragen aan het prettig verblijven, werken en studeren in het AMC. De koffiespecialiteiten van Starbucks voorzien in een behoefte en vormen een passend onderdeel in het gehele aanbod. Albron heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe dienstverlening binnen het ziekenhuis: “De uitstraling en het aanbod van Starbucks sluit naadloos aan op de behoeften van de hier aanwezige doelgroepen. Samen met ons recentelijk geopende restaurant Pit bieden we onze gasten in het AMC zo een prachtig palet aan lekker eten & drinken”, aldus Henk Voormolen, aanvoerder Zorg bij Albron.



Overig nieuws