Nieuwe saladebar in Nijmegen

23 september 2014 |
Nieuwe saladebar in Nijmegen<

Voor wie een keer iets anders wil, is er vanaf begin oktober een nieuwe lunchroom in de Nijmeegse binnenstad. Ondernemers Maaike Roelofs en Laura Hendriks
openen in In de Betouwstraat een nieuw concept, namelijk Munt Saladebar. Bij Munt kan iedereen overdag én ‘s avonds terecht voor een gezonde salade, een lekkere soep of een versgeperst sapje.

Tijd voor gezond
Vanaf volgende maand opent MUNT Saladebar in Nijmegen. Het is de eerste vestiging voor onderneemsters Maaike en Laura die het tijd vonden voor een gezonde eetgelegenheid in Nijmegen. "We merken vanuit onze omgeving dat er steeds meer vraag is naar gezonde voeding. We komen beiden hier uit de buurt en merken dat je nergens echt gezonde voeding kunt afhalen als lunch of avondeten. Daar willen we verandering in brengen."

In lunchroom of to-go
Munt Saladebar wordt volgens het duo dan ook dé plek in Nijmegen om een gezonde maaltijd te komen nuttigen of af te halen. "We verkopen salades, soepen, sapjes en andere gezonde lekkernijen. Deze kun je gedurende de dag bij ons in de lunchroom eten of meenemen; naar huis of het Kronerburgpark bijvoorbeeld."

Biologisch en lokaal
Klanten kunnen kiezen uit een salade vanaf de menukaart of stellen er zelf eentje samen. Producten bij Munt zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Alles is gezond en zonder toegevoegde suikers. Ook is er rekening gehouden met dieetwensen en allergieën.

Bezorgen
Maaike en Laura hebben gezonde voeding en koken al jaren als passie. Beide hebben ondervonden wat gezond voedsel met je gezondheid doet en willen dit voor iedereen toegankelijk maken. De salades zijn ook ideaal voor zakelijke klanten. Daarom wil Munt in 2015 starten met bezorgen. Bestellen kan via de website of telefonisch. "We bezorgen met een elektrische scooter. Dit past helemaal bij onze onderneming; zo zorgen we ervoor dat iedereen gezond kan eten op een betaalbare manier. En we helpen het milieu ook nog een beetje."

MUNT Saladebar bevindt zich in In de Betouwstraat 28 te Nijmegen. Openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: