Nieuwe Mc Donald's Rotterdam 24/7 open

30 maart 2015 |
Nieuwe Mc Donald's Rotterdam 24/7 open<

Het compleet gerenoveerde McDonald’s restaurant Rotterdam Coolsingel 44 is vrijdag 27 maart door burgemeester Ahmed Aboutaleb feestelijk
heropend. Het restaurant was de afgelopen periode dicht vanwege een grondige verbouwing, maar keert terug als een heus kroonjuweel op de Coolsingel. Het vernieuwde restaurant biedt maar liefst 100 zitplaatsen en levert zo’n 30 nieuwe lokale banen op.

Belangrijke werkgever voor de regio
“Wij zijn erg trots op dit nieuwe unieke McDonald’s restaurant midden in Rotterdam,” zegt Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. “Niet alleen is dit restaurant op deze bijzondere locatie in Rotterdam een ware eyecatcher, ook is het een kroon op onze jarenlange betrokkenheid bij Rotterdam. Op dit moment heeft McDonald’s 21 restaurants in de havenstad, waar in totaal zo’n 1.680 medewerkers uit Rotterdam en omgeving werken. Deze medewerkers krijgen hierbij de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen dankzij de opleidingen en trainingen die McDonald’s biedt. Hiermee zijn wij een belangrijke werkgever voor Rotterdam en onze omgeving.”

24 uur per dag open
Edwin Ooms, McDonald’s Franchisenemer voegt hieraan toe: “De afgelopen weken is hard gewerkt aan het geheel vernieuwde restaurant. Het resultaat is een waardevolle aanvulling op de plannen van de gemeente Rotterdam voor de herprofilering van de Coolsingel. We hebben zo’n 30 extra medewerkers uit de directe omgeving aangetrokken om hier aan de slag te gaan. Samen kijken we ernaar uit om onze gasten weer 24 uur per dag te verwelkomen met een prachtig modern interieur, comfortabele zitgelegenheid en de hoge kwaliteit producten die zij van ons gewend zijn.”
Het restaurant is geopend door franchisenemer Edwin Ooms en zijn zoon Tom, Algemeen Directeur McDonald's Nederland Jo Sempels en burgemeester Ahmed Aboutaleb

‘Kroonjuweel’ op de Coolsingel
McDonald’s restaurant Rotterdam Coolsingel 44 is één van de oudste McDonald’s restaurants in Nederland. Het restaurant is volledig vernieuwd tot een heus kroonjuweel op de Coolsingel en past in het beleid van de gemeente om de Coolsingel een frisse en moderne uitstraling te geven. Het glazen pand met een transparant goudgeel metalen exterieur is zo ontworpen om te passen in de historische omgeving van het restaurant. Verder is het restaurant ingericht volgens het interieurconcept Wood & Stone en voorzien van de meest recente duurzame innovaties, zoals LED verlichting en friteuses die relatief gezien weinig olie gebruiken, in het restaurant verwerkt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: