Nieuwe lunchroom in Hengelo

31 oktober 2013 |
Nieuwe lunchroom in Hengelo<

In Hengelo heeft Marit Schutz samen met haar dochter (niet op de foto) een lunchroom geopend. Lunchroom Tasty opende onlangs haar deuren. De zaak focust zich op een breed publiek en hoopt onder meer
scholieren aan te trekken. Tegenover de zaak staat een ROC en met een speciale actie voor de studenten promoot de lunchroom haar zaak bij deze doelgroep.

Rubriek Van Start
In iedere editie van vakblad Lunchroom, wordt een interview gehouden met een startende ondernemer. Hoe verliep de start? Verliep de aanvraag van vergunningen soepel? Was het een spetterende opening? En misschien nog interessanter; met welk concept en plan probeert de nieuwe zaak een plekje in de markt te veroveren. "Download gratis eerdere edities van Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/bladen.html en lees de verhalen van uw collega's in de rubriek Van Start. Bent u een startende ondernemer in de lunchroombranche? Mail de "redactie@uitgeverijps.nl"
Op de foto: Jacqueline van der Velde en Roy van der Velde opende vorig jaar Lunch at work en vertelden hun verhaal in vakblad Lunchroom.
Door Myrtille Vromans


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: