Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

11 juni 2015 |
Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam<

Eurest opent vandaag de deuren van Corso Como, een Italiaanse trattoria in het WTC op de Amsterdamse Zuidas. Corso Como is een nieuwe Italiaanse
trattoria op de Zuidas waar gasten terecht kunnen voor een lunch, diner en borrel. De exploitatie van het restaurant is in handen van cateraar Eurest. Corso Como richt zich op de werknemers van het WTC, omliggende kantoren op de Zuidas, passanten en mensen uit de omgeving. Het restaurant is vijf dagen in de week geopend.

Ook gerechten to go
Jan Jacob van Donselaar, managing director Compass Group Nederland: "We zijn er trots op dat deze nieuwe ontmoetingsplaats als een verrijking van de Zuidas wordt gezien. De open keuken van Corso Como is een echte eyecatcher en geeft u de gelegenheid om te zien hoe de verse Italiaanse gerechten zoals piadina’s, fingerfood, pizza’s, pasta’s, salades en vis- of vleesgerechten worden bereid. De wijnen, waters en bieren zijn van Italiaanse origine en ook de klassieke grappa of limoncello ontbreekt hier niet! Bent u vaker tot laat op het werk? Geen probleem Corso Como heeft heerlijke gerechten to go!”

Corso Como is niet het eerste buitenlandse concept van Eurest. Op de High Tech Campus in Eindhoven verzorgt Eurest al enige tijd het succesvolle Italiaanse restaurant ‘Al Fresco’ naast het Indiaanse ‘Love my Curry’ restaurant.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: