Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

11 juni 2015 |
Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam<

Eurest opent vandaag de deuren van Corso Como, een Italiaanse trattoria in het WTC op de Amsterdamse Zuidas. Corso Como is een nieuwe Italiaanse
trattoria op de Zuidas waar gasten terecht kunnen voor een lunch, diner en borrel. De exploitatie van het restaurant is in handen van cateraar Eurest. Corso Como richt zich op de werknemers van het WTC, omliggende kantoren op de Zuidas, passanten en mensen uit de omgeving. Het restaurant is vijf dagen in de week geopend.

Ook gerechten to go
Jan Jacob van Donselaar, managing director Compass Group Nederland: "We zijn er trots op dat deze nieuwe ontmoetingsplaats als een verrijking van de Zuidas wordt gezien. De open keuken van Corso Como is een echte eyecatcher en geeft u de gelegenheid om te zien hoe de verse Italiaanse gerechten zoals piadina’s, fingerfood, pizza’s, pasta’s, salades en vis- of vleesgerechten worden bereid. De wijnen, waters en bieren zijn van Italiaanse origine en ook de klassieke grappa of limoncello ontbreekt hier niet! Bent u vaker tot laat op het werk? Geen probleem Corso Como heeft heerlijke gerechten to go!”

Corso Como is niet het eerste buitenlandse concept van Eurest. Op de High Tech Campus in Eindhoven verzorgt Eurest al enige tijd het succesvolle Italiaanse restaurant ‘Al Fresco’ naast het Indiaanse ‘Love my Curry’ restaurant.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: