Nieuwe investeerder voor Yoghurt Barn

23 februari 2017 | Roy Spijker
Nieuwe investeerder voor Yoghurt Barn<

MBO & Groei Fonds heeft een belang genomen in Yoghurt Barn, een snel groeiende food-retail keten. Er zijn al tien Yoghurt Barn vestigingen verspreid over het land. Vanwege het succes willen de oprichters de komende periode in meerdere grote en middelgrote steden locaties openen.

Paul van Logtestijn, partner MBO & Groei Fonds over de participatie: “Wij hebben de afgelopen weken kennis gemaakt met de bevlogen oprichter van de onderneming, Wouter Staal. Wouter en zijn vrouw hebben een passie voor yoghurt en gezond eten. Beiden zijn gedreven ondernemers met visie, oog voor kwaliteit maar ook voor detail. Wij gaan hen met plezier helpen om de groeiplannen te financieren en zullen waar mogelijk en gewenst met hen mee denken en helpen.”

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een lunchroom keten op toplocaties in steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag waar biologische zuivel centraal staat. Gasten kunnen de hele dag door kiezen uit een groot scala aan heerlijke yoghurt specialiteiten. De huiskamerachtige omgeving maakt het tot populaire ontmoetingsplaatsen voor jong en oud. Men komt van heinde en ver voor hun Brunch en High Tea. De komende periode zullen nieuwe vestigingen geopend worden; de eerste in Nijmegen en Leiden volgt snel hierna.

MBO & Groei Fonds

Het MBO & Groei Fonds investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een Management Buy-Out of voor Groei. Eén van de drijfveren achter het MBO & Groei Fonds is om de continuïteit van familiebedrijven te waarborgen. Het Fonds werd opgericht in de zomer van 2012 en onderscheidt zich ‘als ondernemers voor ondernemers en passie voor het Nederlandse familiebedrijf’. De Rabobank heeft als belangrijkste investeerder hiermee een aantrekkelijke oplossing voor groeiende MKB-bedrijven.

Meer weten over Yoghurt Barn? Klik hier!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: