Nieuwe investeerder voor Yoghurt Barn

23 februari 2017 | Roy Spijker
Nieuwe investeerder voor Yoghurt Barn<

MBO & Groei Fonds heeft een belang genomen in Yoghurt Barn, een snel groeiende food-retail keten. Er zijn al tien Yoghurt Barn vestigingen verspreid over het land. Vanwege het succes willen de oprichters de komende periode in meerdere grote en middelgrote steden locaties openen.

Paul van Logtestijn, partner MBO & Groei Fonds over de participatie: “Wij hebben de afgelopen weken kennis gemaakt met de bevlogen oprichter van de onderneming, Wouter Staal. Wouter en zijn vrouw hebben een passie voor yoghurt en gezond eten. Beiden zijn gedreven ondernemers met visie, oog voor kwaliteit maar ook voor detail. Wij gaan hen met plezier helpen om de groeiplannen te financieren en zullen waar mogelijk en gewenst met hen mee denken en helpen.”

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een lunchroom keten op toplocaties in steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag waar biologische zuivel centraal staat. Gasten kunnen de hele dag door kiezen uit een groot scala aan heerlijke yoghurt specialiteiten. De huiskamerachtige omgeving maakt het tot populaire ontmoetingsplaatsen voor jong en oud. Men komt van heinde en ver voor hun Brunch en High Tea. De komende periode zullen nieuwe vestigingen geopend worden; de eerste in Nijmegen en Leiden volgt snel hierna.

MBO & Groei Fonds

Het MBO & Groei Fonds investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een Management Buy-Out of voor Groei. Eén van de drijfveren achter het MBO & Groei Fonds is om de continuïteit van familiebedrijven te waarborgen. Het Fonds werd opgericht in de zomer van 2012 en onderscheidt zich ‘als ondernemers voor ondernemers en passie voor het Nederlandse familiebedrijf’. De Rabobank heeft als belangrijkste investeerder hiermee een aantrekkelijke oplossing voor groeiende MKB-bedrijven.

Meer weten over Yoghurt Barn? Klik hier!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: