Nieuwe investeerder voor Yoghurt Barn

23 februari 2017 | Roy Spijker
Nieuwe investeerder voor Yoghurt Barn<

MBO & Groei Fonds heeft een belang genomen in Yoghurt Barn, een snel groeiende food-retail keten. Er zijn al tien Yoghurt Barn vestigingen verspreid over het land. Vanwege het succes willen de oprichters de komende periode in meerdere grote en middelgrote steden locaties openen.

Paul van Logtestijn, partner MBO & Groei Fonds over de participatie: “Wij hebben de afgelopen weken kennis gemaakt met de bevlogen oprichter van de onderneming, Wouter Staal. Wouter en zijn vrouw hebben een passie voor yoghurt en gezond eten. Beiden zijn gedreven ondernemers met visie, oog voor kwaliteit maar ook voor detail. Wij gaan hen met plezier helpen om de groeiplannen te financieren en zullen waar mogelijk en gewenst met hen mee denken en helpen.”

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een lunchroom keten op toplocaties in steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag waar biologische zuivel centraal staat. Gasten kunnen de hele dag door kiezen uit een groot scala aan heerlijke yoghurt specialiteiten. De huiskamerachtige omgeving maakt het tot populaire ontmoetingsplaatsen voor jong en oud. Men komt van heinde en ver voor hun Brunch en High Tea. De komende periode zullen nieuwe vestigingen geopend worden; de eerste in Nijmegen en Leiden volgt snel hierna.

MBO & Groei Fonds

Het MBO & Groei Fonds investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een Management Buy-Out of voor Groei. Eén van de drijfveren achter het MBO & Groei Fonds is om de continuïteit van familiebedrijven te waarborgen. Het Fonds werd opgericht in de zomer van 2012 en onderscheidt zich ‘als ondernemers voor ondernemers en passie voor het Nederlandse familiebedrijf’. De Rabobank heeft als belangrijkste investeerder hiermee een aantrekkelijke oplossing voor groeiende MKB-bedrijven.

Meer weten over Yoghurt Barn? Klik hier!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: