Nieuwe 'gezonde fastfood plek' in Amsterdam

9 juli 2014 |
Nieuwe 'gezonde fastfood plek' in Amsterdam<

Op de hoek van de Rijnstraat en de Vrijheidslaan in Amsterdam heeft REIN haar deuren geopend. REIN wil laten zien dat gezond eten echt lekker kan
zijn en serveert puur en zuiver eten en drinken met een knipoog naar het goede leven; ter plekke of om af te halen.

Verantwoord
Maria Aquino, mede-oprichter van REIN: “Een goed voorbeeld van een typisch REIN-product is onze Raw Choco Brownie, door het niet verhitten blijven de voedingsstoffen van de cacao bewaard. Daarbij zoeten wij onze producten natuurlijk; verantwoord genieten dus!”

Gezond eten
Said Jelassi, mede-oprichter van REIN: “Met REIN willen we onze gasten een plek bieden waar ze op gezonde wijze kunnen genieten van lekker en puur eten, ter plekke of voor onderweg. We willen ze vooral laten zien dat gezond eten écht lekker kan zijn. De oathie bijvoorbeeld is een supergezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit ruwe havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. En de oathie bevat heel veel vezels afkomstig van havermout, appels en perzikken. We zijn een van de eerste die oathies verkopen.”

Duurzaam
“Wij streven er bij REIN naar zo duurzaam mogelijk te ondernemen, zo zijn bijna al onze verpakkingen recyclebaar en gebruiken we groene energie. Bij alles wat we doen denken we na over hoe we dit op de meest duurzame manier aan kunnen pakken”, besluit Constanze Van der Vat, mede-oprichter van REIN.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: