Nieuwe 'gezonde fastfood plek' in Amsterdam

9 juli 2014 |
Nieuwe 'gezonde fastfood plek' in Amsterdam<

Op de hoek van de Rijnstraat en de Vrijheidslaan in Amsterdam heeft REIN haar deuren geopend. REIN wil laten zien dat gezond eten echt lekker kan
zijn en serveert puur en zuiver eten en drinken met een knipoog naar het goede leven; ter plekke of om af te halen.

Verantwoord
Maria Aquino, mede-oprichter van REIN: “Een goed voorbeeld van een typisch REIN-product is onze Raw Choco Brownie, door het niet verhitten blijven de voedingsstoffen van de cacao bewaard. Daarbij zoeten wij onze producten natuurlijk; verantwoord genieten dus!”

Gezond eten
Said Jelassi, mede-oprichter van REIN: “Met REIN willen we onze gasten een plek bieden waar ze op gezonde wijze kunnen genieten van lekker en puur eten, ter plekke of voor onderweg. We willen ze vooral laten zien dat gezond eten écht lekker kan zijn. De oathie bijvoorbeeld is een supergezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit ruwe havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. En de oathie bevat heel veel vezels afkomstig van havermout, appels en perzikken. We zijn een van de eerste die oathies verkopen.”

Duurzaam
“Wij streven er bij REIN naar zo duurzaam mogelijk te ondernemen, zo zijn bijna al onze verpakkingen recyclebaar en gebruiken we groene energie. Bij alles wat we doen denken we na over hoe we dit op de meest duurzame manier aan kunnen pakken”, besluit Constanze Van der Vat, mede-oprichter van REIN.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: