Nieuwe 'gezonde fastfood plek' in Amsterdam

9 juli 2014 |
Nieuwe 'gezonde fastfood plek' in Amsterdam<

Op de hoek van de Rijnstraat en de Vrijheidslaan in Amsterdam heeft REIN haar deuren geopend. REIN wil laten zien dat gezond eten echt lekker kan
zijn en serveert puur en zuiver eten en drinken met een knipoog naar het goede leven; ter plekke of om af te halen.

Verantwoord
Maria Aquino, mede-oprichter van REIN: “Een goed voorbeeld van een typisch REIN-product is onze Raw Choco Brownie, door het niet verhitten blijven de voedingsstoffen van de cacao bewaard. Daarbij zoeten wij onze producten natuurlijk; verantwoord genieten dus!”

Gezond eten
Said Jelassi, mede-oprichter van REIN: “Met REIN willen we onze gasten een plek bieden waar ze op gezonde wijze kunnen genieten van lekker en puur eten, ter plekke of voor onderweg. We willen ze vooral laten zien dat gezond eten écht lekker kan zijn. De oathie bijvoorbeeld is een supergezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit ruwe havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. En de oathie bevat heel veel vezels afkomstig van havermout, appels en perzikken. We zijn een van de eerste die oathies verkopen.”

Duurzaam
“Wij streven er bij REIN naar zo duurzaam mogelijk te ondernemen, zo zijn bijna al onze verpakkingen recyclebaar en gebruiken we groene energie. Bij alles wat we doen denken we na over hoe we dit op de meest duurzame manier aan kunnen pakken”, besluit Constanze Van der Vat, mede-oprichter van REIN.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: