Nieuwe Coffeelicious in Rotterdam

22 september 2015
Nieuwe Coffeelicious in Rotterdam

Koffiezaak Coffeelicious uit Dordrecht gaat begin 2016 een nieuwe zaak starten in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 174. De nieuwe vestiging
komt in een bel-etage pand met een unieke stadstuin.

~Foto (v.l.n.r.): Marc Stöger, Joan Buitenhuis en Fiona Stöger~

*Concept blijft hetzelfde*
De nieuwe locatie beslaat 150m2 en is hiermee groter dan de locatie in Dordrecht. Het concept blijft volgens de ondernemers echter gelijk: goed gemaakte koffies, eigengemaakte taarten, high-tea’s en vooral eerlijke en oprechte gastvrijheid. In de zaak werken enkel gecertificeerde barista’s. De taarten, die gasten ook mee naar huis kunnen nemen, worden vooral gemaakt in de nieuwe bakkerij van Coffeelicious in de Voorstraat in Dordrecht. Daarnaast kunnen gasten ook terecht kunnen voor ontbijt- en lunchgerechten.

*'We gaan ervoor'*
Het pand is van meneer Metz, eigenaar van Woninginrichting Metz, de oudste woninginrichter van Nederland. Begin dit jaar was Coffeelicious al benaderd door meneer Metz maar de ondernemers hadden niet verwacht dat ze op zo’n korte termijn al de volgende stap naar Rotterdam zouden aandurven. "We gaan ervoor", aldus Fiona Stöger. Het pand wordt op dit moment grondig verbouwd en gaat in zijn geheel passen binnen het Coffeelicious concept.

*Eigenaren*
De eigenaren van de Rotterdamse Coffeelicious zijn Peter en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stöger. Fiona blijft vooral het gezicht in Dordrecht en zal wekelijks te zien zijn in Rotterdam voor de kwaliteitscontrole van de koffie. Joan zal het gezicht blijven van Hightealicious en wekelijks afreizen naar Rotterdam in verband met de kwaliteitscontrole van de taarten. Het zijn dus vooral Peter en Marc die veel aanwezig zullen zijn in Rotterdam.

~Christel Tuin~

Overig nieuws