Nieuwe Bagels & Beans in Rotterdam

15 juli 2014
Nieuwe Bagels & Beans in Rotterdam

Aan het Schouwburgplein in Rotterdam wordt volgende week woensdag de 62e Bagels & Beans geopend. De nieuwe lunchroom heet Bagels & Beans Kruisplein, wat dus niet overeenkomt met het
daadwerkelijke adres.

*CalypSO*
"De aparte 'adressering' is inderdaad een ongelukkige omstandigheid", beaamt franchisenemer Dick van Kleef. "Het riep ook de nodige vragen op bij de vergunningsaanvraag. Wij zijn gehuisvest in de CalypSO. De entree van dit gebouw ligt min of meer aan het Kruisplein. Maar onze voordeur zit net om de hoek, vandaar het adres Schouwburgplein."

*Goede combinatie*
Dick is geen nieuw gezicht bij Bagels & Beans. Samen met zijn vrouw Madelon is hij al zeven jaar de uitbater van de vestiging aan de Hoogstraat, ook in Rotterdam. Dick: "Bagels & Beans is uniek qua concept, productkeuze en uitstraling. Dat zijn belangrijke factoren die de sfeer binnen een bedrijf bepalen. Het is een goede combinatie van zakelijk succes en op een eerlijke manier zakendoen. Dat is voor ons heel belangrijk."

*Familieaangelegenheid*
Met deze tweede vestiging wordt het een echte familieaangelegenheid: "We gaan beide vestigingen samen met onze zoon Marco runnen. Met zijn drieën is twee zaken toch beter te doen", licht Dick toe. Eigenlijk zoeken Dick en Madelon al vanaf de start van hun eerste Bagels & Beans naar een tweede locatie: "Al vrij snel na de opening van onze vestiging op de Hoogstraat zijn we – op een laag pitje – begonnen met zoeken. We hebben veel locaties bezocht, maar pas bij deze hadden we het gevoel: dit wordt hem."

*CalypSO*
Wat maakt deze locatie zo bijzonder? Dick: "CalypSO is een nieuw en ultramodern appartementen- en kantoorgebouw. Het ligt in Rotterdam Central District, vlak bij Rotterdam CS en om de hoek van de West-Kruiskade, het Rotterdamse Chinatown. Het is een bruisend multicultureel gebied dat nog volop in ontwikkeling is. Je hebt er concertgebouw de Doelen, kunstvakschool Codarts, de Rotterdamse Schouwburg en kantoorgebied Weena."

~Christel Tuin~

"*MEER WETEN OVER BAGELS & BEANS? KLIK HIER*":http://www.lunchroom.nl/?q=bagels+%26+beans&x=zoeken

Overig nieuws