PJZ Zintuigen doen het werk

25 september 2012
PJZ Zintuigen doen het werk

WAUW! Dat is het gevoel dat iedere chef-kok en horecaondernemer heeft na afloop van het nieuwste culinaire evenement in het culinaire pretpark. Prikkel uw zintuigen op 29, 30 en 31 oktober.
Het evenement vindt plaats in de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze.

*De culinaire wereld*
Een nieuw evenement dat speciaal is ingericht voor de chef-kok en horecaondernemers. Op deze dag ontdekt u de basis van food, maar krijgt u ook tal van nieuwe ideeën en creatieve presentaties te zien. Professionals nemen u op een enthousiaste wijze mee naar een (nieuwe) culinaire wereld die u gezien moet hebben!

*Mystery guest*
Tijdens het driedaagse evenement zijn de zintuigen proeven, ruiken, zien, voelen en horen als een rode draad door de activiteiten heen verwerkt. Wat u kunt verwachten? Een show van culinaire gerechten, het daadwerkelijk voelen van exotische ingrediënten, zien van demonstraties, uw reukvermogen naar een hoger niveau tillen en uiteraard proeven van de nieuwste culinaire trends. Een mystery guest vertelt u alles wat u als chef moet weten. Iedere bezoeker krijgt na afloop een cadeau.

*Meer nieuws*
Binnenkort meer nieuws over dit culinaire festijn. Houd ook de papieren editie van De RestaurantKrant in de gaten voor details en nieuws. Schrijf u in voor de gratis digitale nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van al het restaurantnieuws en de Week van de Chef.

Zintuigen prikkelen op het culinaire pretpark is een initiatief van Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place.

Overig nieuws