Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop

25 september 2014 |
Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop<

Sinds deze zomer is Amsterdam een nieuwe hotspot rijker met vers fastfood, genaamd de Salsa Shop. Tijdens verschillende reizen
door Mexico en de Verenigde Staten ontdekten vier
jeugdvrienden de heerlijke, authentieke smaak van vers Mexicaans eten. Zoiets hadden zij nog nooit geproefd in Amsterdam, Nederland en zelfs niet in Europa. Vol inspiratie keerden zij terug en besloten zij dit ideaal naar Nederland te brengen en een food-concept te
ontwikkelen rondom het principe 'Good Food, Fast'.

Nieuwe standaard
Met dit principe zet Salsa Shop naar eigen zeggen een nieuwe standaard voor de fastfood markt in Europa:
vers gemaakte, Mexicaanse maaltijden met de lekkerste en meest natuurlijke ingrediënten, snel geserveerd in een open en vriendelijke omgeving.

Mexicaanse chef-kok
Bij Salsa Shop is een Mexicaanse chef-kok in dienst: Sandra, geboren en opgegroeid in Mexico, die de passie voor Mexicaans eten deelt. Het menu bevat alleen verse groenten en kruiden en het vlees is grootgebracht zonder het gebruik van antibiotica en toegevoegde hormonen.

Take-away
Gasten kunnen de gerechten in het restaurant opeten of mee naar huis nemen.

Meer lezen over Mexicaans eten? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: