Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop

25 september 2014 |
Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop<

Sinds deze zomer is Amsterdam een nieuwe hotspot rijker met vers fastfood, genaamd de Salsa Shop. Tijdens verschillende reizen
door Mexico en de Verenigde Staten ontdekten vier
jeugdvrienden de heerlijke, authentieke smaak van vers Mexicaans eten. Zoiets hadden zij nog nooit geproefd in Amsterdam, Nederland en zelfs niet in Europa. Vol inspiratie keerden zij terug en besloten zij dit ideaal naar Nederland te brengen en een food-concept te
ontwikkelen rondom het principe 'Good Food, Fast'.

Nieuwe standaard
Met dit principe zet Salsa Shop naar eigen zeggen een nieuwe standaard voor de fastfood markt in Europa:
vers gemaakte, Mexicaanse maaltijden met de lekkerste en meest natuurlijke ingrediënten, snel geserveerd in een open en vriendelijke omgeving.

Mexicaanse chef-kok
Bij Salsa Shop is een Mexicaanse chef-kok in dienst: Sandra, geboren en opgegroeid in Mexico, die de passie voor Mexicaans eten deelt. Het menu bevat alleen verse groenten en kruiden en het vlees is grootgebracht zonder het gebruik van antibiotica en toegevoegde hormonen.

Take-away
Gasten kunnen de gerechten in het restaurant opeten of mee naar huis nemen.

Meer lezen over Mexicaans eten? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: