Nieuw concept: last-minute dineren

22 juli 2015 |
Nieuw concept: last-minute dineren<

&samhoud places gaat vanaf vandaag ‘last-minute’ tafels aanbieden, zodat ook de spontane eter dezelfde dag nog terecht kan. IENS
en &samhoud places willen hiermee laten zien dat Michelin dineren toegankelijker is dan vaak wordt gedacht.

Zomaar langs komen
Chef Moshik Roth, van restaurant &samhoud places te Amsterdam, ervaart bij veel van zijn gasten dat ze het jammer vinden dat ze niet ‘zomaar’ langs kunnen komen. ‘Vaak moet je geruime tijd van tevoren reserveren en dat terwijl ik zelf juist zo van impulsieve diners houd. In mijn restaurant wil ik dagelijks enkele tafels beschikbaar stellen voor gasten die last-minute zin hebben in een bijzondere avond’.

5-gangen diner voor 77,50
Om het nieuwe concept te lanceren werkt &samhoud places samen met IENS. Voor de IENS volgers levert deze samenwerking een extraatje op. Het restaurant biedt namelijk wekelijks wisselende scherpe prijzen voor haar menu’s. Zo zal de eerste week in het teken staan van ‘Surrender to the Chef’: een 5 gangen chef’s menu voor 77,50 euro p.p.

Tafels via dinnerdeals
De komende vier weken biedt &samhoud places elke week een ander voordeel. Elke dinsdagavond om 18u wordt dit via "Dinner Deals":http://www.iens.nl/dinnerdeals/amsterdam gepresenteerd en worden de eerste tafels voor die week beschikbaar gesteld. Vervolgens biedt het restaurant dagelijks, om 10.00 uur, extra tafels aan voor de komende 2 dagen. De samenwerking tussen &samhoud places en IENS loopt van 22 juli t/m 16 augustus. Daarna zal &samhoud places dagelijks last-minute tafels beschikbaar stellen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: