Nieuw café A'dam via Crowdfunding (video)

31 maart 2015
Nieuw café A'dam via Crowdfunding (video)

Jaro, Carina en Jeroen willen via crowdfunding een nieuw café in Amsterdam, Checkpoint Charlie, realiseren. Het café komt aan
het begin van de Amsterdamse Staatsliedenbuurt en de ondernemers willen het café graag voor Koningsdag openen.

~Foto: De ondernemers achter café Checkpoint Charlie, v.l.n.r: Jaro Renout, Carina van Kraay en Jeroen Corsten~

*20.000 euro*
De drie ondernemers hebben in totaal 20.000 euro nodig om hun droom, hun ‘poort naar West’, te realiseren. Via crowdfunding op "doorgaan.nl":https://www.doorgaan.nl/nl/project/2209329/cafe-checkpoint-charlie, willen zij binnen 60 dagen de benodigde investering binnen hebben. In de eerste week van de crowdfundingsactie is de helft van het doelbedrag al opgehaald.

*Goede muziek als basis*
De basis van het café is goede muziek, van rock tot reggae, met achterin een klein podium waar naast semi-akoestische bandjes ook ruimte is voor comedy, story telling en spoken word. Daarnaast komt er een verrassende drankkaart met whisky, tapas, bier en hapjes, waaronder Berlijnse currywürst en vega-quiches.

*Locatie*
Checkpoint Charlie komt op de hoek van de Nassaukade/2de Nassaustraat, met een oppervlakte van 135 m2 en een gedeeltelijk overdekt terras rondom. Mensen die investeren op doorgaan.nl krijgen vanaf 25 euro hun geïnvesteerde bedrag terug in de vorm van consumpties als het café straks open is. De crowdfundingsactie loopt tot en met 16 april.

*Video*


"*Meer lezen over crowdfunding? Klik hier!*":http://www.decafekrant.nl/?q=crowdfunding&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws