SVH Meesterijsbereiders maken boek

11 juli 2012 |
SVH Meesterijsbereiders maken boek<

Het nieuwe boek Meesterlijk IJs! is een samenwerking van de beste ijsbereiders van Nederland die hun passie voor ambachtelijk ijs delen met de lezer.

Zeventien SVH Meesterijsbereiders
In het boek worden recepten van de ijsmeesters gepresenteerd. Het eerste exemplaar van het boek is dinsdag 3 juli officieel gepresenteerd op het IJscentrum in Wageningen. Initiatiefnemer is Luc Blok, eigenaar van Luciano’s IJssalon in Wassenaar. Zeventien SVH Meesterijsbereiders vertellen over hun ijspassie in het boek. De recepten van de ijsgerechten zijn zowel bedoeld voor de professionele ijsbereider als de betere thuiskok. Het boek is te bestellen via de webshop van Eisma Trademedia.
SVH Meesterijsbereiders
Deelnemende SVH Meesterijsbereiders zijn: Joep Biemans, Luc Blok, Theo Clevers, Maarten Colijn, Gian Maria Da Fies, Mark van Gaal, Beate Garrone, Walter Goemans, Alfons Graumans, Jacqueline Hilders, Marcel Janssen, Hans Kennis, Caroline Kooij, Arco Kruik, Rob van der Maas, Wilbert Palm en Peter van der Poel.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: