SVH Meesterijsbereiders maken boek

11 juli 2012 |
SVH Meesterijsbereiders maken boek<

Het nieuwe boek Meesterlijk IJs! is een samenwerking van de beste ijsbereiders van Nederland die hun passie voor ambachtelijk ijs delen met de lezer.

Zeventien SVH Meesterijsbereiders
In het boek worden recepten van de ijsmeesters gepresenteerd. Het eerste exemplaar van het boek is dinsdag 3 juli officieel gepresenteerd op het IJscentrum in Wageningen. Initiatiefnemer is Luc Blok, eigenaar van Luciano’s IJssalon in Wassenaar. Zeventien SVH Meesterijsbereiders vertellen over hun ijspassie in het boek. De recepten van de ijsgerechten zijn zowel bedoeld voor de professionele ijsbereider als de betere thuiskok. Het boek is te bestellen via de webshop van Eisma Trademedia.
SVH Meesterijsbereiders
Deelnemende SVH Meesterijsbereiders zijn: Joep Biemans, Luc Blok, Theo Clevers, Maarten Colijn, Gian Maria Da Fies, Mark van Gaal, Beate Garrone, Walter Goemans, Alfons Graumans, Jacqueline Hilders, Marcel Janssen, Hans Kennis, Caroline Kooij, Arco Kruik, Rob van der Maas, Wilbert Palm en Peter van der Poel.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: