New York Pizza zet hardlopers in

29 maart 2013 |
New York Pizza zet hardlopers in<

Vanaf deze zomer gaat New York Pizza hardlopers in zetten om haar producten te bezorgen. Eerder dit jaar werden de brommers al vervangen door milieubewuste e-bikes. Er wordt nu zelfs
een speciale bezorgschoen ontwikkeld voor de hardlopers.

Helft maaltijden hardlopend
Volgens Philippe Vorst, directeur van New York Pizza is de keten hiermee de eerste ter wereld. "Ik wil er naar toe dat we uiteindelijk de helft van alle maaltijden hardlopend gaan bezorgen in de "golden mile", (1.6 km) rondom elke vestiging." Zes koeriers zijn al in training gegaan om de juiste techniek van hardlopen met een pizzadoos onder de knie te krijgen. In samenwerking met hardloopschoenenfabrikant Saucony wordt er een 'bezorgschoen' ontwikkeld.

Geen langere bezorgtijd
Naast het milieu, bespaart dit de onderneming ook investeringen in transport. Zorgen over langere bezorgtijd, lijken niet op te gaan. "Omdat je hardlopend altijd de kortste route kunt kiezen, ben je uiteindelijk door de korte afstanden maar een fractie langzamer", aldus Vorst.

Op de foto: Eerder dit jaar verving New York Pizza haar brommers voor fietsen.


Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: