Nationale Lunchroomdag viert feest!

19 december 2012 |
Nationale Lunchroomdag viert feest!<

De Nationale Lunchroomdag vindt volgend jaar plaats op 18 maart 2013. Het is alweer de vijfde editie van de ondernemersdag speciaal voor lunchroomhouders. Feest!

Voorbereidingen
De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen en ook dit jaar wordt alles uit de kast gehaald om er een succes van te maken. De Nationale Lunchroomdag vindt plaats op 18 maart 2013 bij de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze.

Persoonlijke sfeer
Op de dag is er voor iedere lunchroomondernemer wat wils. Er worden demonstraties gegeven, u krijgt hapklare tips om uw rendement te verbeteren, u kunt lezingen van vakmensen bijwonen en u mag overal proeven. Het bijzondere aan deze dag is de persoonlijke sfeer die er is. Geen grote, massale beurs; maar een evenement met speciale aandacht voor de lunchroomondernemer.

Urgentie
De Nationale Lunchroomdag wordt voor de vijfde keer gehouden. Dat betekent dat de beurs een succes is! Ook dit jaar zullen lunchroomondernemers met unieke en bruikbare informatie het evenement verlaten. Het bezoeken van de dag is gratis en de moeite waard. Mis het niet en kom langs!

Houd het blad en de nieuwsbrief in de gaten voor alle ontwikkelingen. Lunchroom hoopt u natuurlijk te verwelkomen op deze bijzondere dag.

Op de foto: Bas Mol (Unilever Food Solutions), Anja de Kleijn (SCHT) en Ernst Hoppenbrouwers (Leventi).

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: