Nationale Lunchroomdag viert feest!

19 december 2012 |
Nationale Lunchroomdag viert feest!<

De Nationale Lunchroomdag vindt volgend jaar plaats op 18 maart 2013. Het is alweer de vijfde editie van de ondernemersdag speciaal voor lunchroomhouders. Feest!

Voorbereidingen
De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen en ook dit jaar wordt alles uit de kast gehaald om er een succes van te maken. De Nationale Lunchroomdag vindt plaats op 18 maart 2013 bij de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze.

Persoonlijke sfeer
Op de dag is er voor iedere lunchroomondernemer wat wils. Er worden demonstraties gegeven, u krijgt hapklare tips om uw rendement te verbeteren, u kunt lezingen van vakmensen bijwonen en u mag overal proeven. Het bijzondere aan deze dag is de persoonlijke sfeer die er is. Geen grote, massale beurs; maar een evenement met speciale aandacht voor de lunchroomondernemer.

Urgentie
De Nationale Lunchroomdag wordt voor de vijfde keer gehouden. Dat betekent dat de beurs een succes is! Ook dit jaar zullen lunchroomondernemers met unieke en bruikbare informatie het evenement verlaten. Het bezoeken van de dag is gratis en de moeite waard. Mis het niet en kom langs!

Houd het blad en de nieuwsbrief in de gaten voor alle ontwikkelingen. Lunchroom hoopt u natuurlijk te verwelkomen op deze bijzondere dag.

Op de foto: Bas Mol (Unilever Food Solutions), Anja de Kleijn (SCHT) en Ernst Hoppenbrouwers (Leventi).

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: