Nationale Lunchroomdag viert feest!

19 december 2012
Nationale Lunchroomdag viert feest!

De Nationale Lunchroomdag vindt volgend jaar plaats op 18 maart 2013. Het is alweer de vijfde editie van de ondernemersdag speciaal voor lunchroomhouders. Feest!

*Voorbereidingen*
De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen en ook dit jaar wordt alles uit de kast gehaald om er een succes van te maken. De Nationale Lunchroomdag vindt plaats op 18 maart 2013 bij de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze.

*Persoonlijke sfeer*
Op de dag is er voor iedere lunchroomondernemer wat wils. Er worden demonstraties gegeven, u krijgt hapklare tips om uw rendement te verbeteren, u kunt lezingen van vakmensen bijwonen en u mag overal proeven. Het bijzondere aan deze dag is de persoonlijke sfeer die er is. Geen grote, massale beurs; maar een evenement met speciale aandacht voor de lunchroomondernemer.

*Urgentie*
De Nationale Lunchroomdag wordt voor de vijfde keer gehouden. Dat betekent dat de beurs een succes is! Ook dit jaar zullen lunchroomondernemers met unieke en bruikbare informatie het evenement verlaten. Het bezoeken van de dag is gratis en de moeite waard. Mis het niet en kom langs!

Houd het blad en de nieuwsbrief in de gaten voor alle ontwikkelingen. Lunchroom hoopt u natuurlijk te verwelkomen op deze bijzondere dag.

*Op de foto*: Bas Mol (Unilever Food Solutions), Anja de Kleijn (SCHT) en Ernst Hoppenbrouwers (Leventi).

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws