Nationale Lunchroomdag succesvol

17 maart 2010 |
Nationale Lunchroomdag succesvol<

Met nog meer bezoekers dan vorig jaar kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde dag. De tweede editie van De Nationale Lunchroomdag is wederom inspirerend en succesvol gebleken. Ruim 200 bezoekers lieten deze dag niet aan zich voorbij gaan en verkregen informatie over de nieuwste trends op het gebied van ingrediënten en producten, bereidingswijzen en bedrijfsvoering.

Inspelen op vraag
De Nationale Lunchroomdag, op maandag 15 maart gehouden bij de Levens Cooking & Baking Plaza in Gilze, is speciaal toegesneden op de Nederlandse lunchroombranche. Doel van de Nationale Lunchroomdag is om aan de vraag naar directe toepasbare informatie uit de lunchroombranche te beantwoorden. Door middel van live kookdemonstraties en één op één gesprekken werd hier gehoor aan gegeven.

Veel mooie producten
De deelnemende bedrijven, bekende toeleveranciers aan de horeca, Ad Van Geloven, Leventi, Unilever Foodsolutions, Pastridor, Zwanenberg, Laurentis en FanoFindFood introduceerden aan de aanwezige lunchroomhouders nieuwe bereidings- en presentatiewijzen van gerechten en dranken. De eerste bezoekers stonden al ruim een uur voor aanvang voor de poorten. Alle lunchroomhouders werden hartelijk welkom geheten door Cora van Mora. “Ontzettend leuk om hier bij te zijn en te laten zien dat Mora veel mooie producten heeft voor lunchroomhouders”, aldus de snackkoningin.

Volle zalen tijdens presentaties
Tijdens De Nationale Lunchroomdag werden gedurende twee rondes presentaties gegeven door Frank Lindner, hoofdredacteur van het vakblad Lunchroom, Mark Tamsma van Horeca Accountancy & Advies BV en Thierry Neuféglise van 4Ratio Onderzoek Advies en Begeleiding. De sprekers gingen in op de onderwerpen: trends & cijfers, menu-engineering, franchising en upselling. Dat de sprekers twee keer voor een overvolle zaal stonden, toont aan dat de lunchroomhouder zich interesseert in het verder professionaliseren van zijn eigen onderneming.

Goodiebox en receptenboek
Na afloop kregen alle bezoekers een door de toeleveranciers goedgevulde goodiebox. Bezoekers kregen bovendien een receptenboekje mee met daarin alle gerechten en tips die tijdens de Nationale Lunchroomdag werden gepresenteerd.

De 3e Nationale Lunchroomdag staat vast op maandag 21 maart 2011.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: