Nationale Lunchroomdag nadert

14 mei 2009 |
Nationale Lunchroomdag nadert<

Nog anderhalve week dan is het zover. Maandag 25 mei vindt de eerste Nationale Lunchroomdag plaats en wij heten u graag van harte welkom. De afgelopen weken hebben alle deelnemers in de organisatie flink bijgedragen om er voor u een onvergetelijke dag van te maken. Van 11.30 tot 17.00 wordt u culinair gekieteld en krijgt u gratis advies om meer uit uw lunchroom te halen. Trouwens, het hele evenement (van inschrijven tot en met de goodiebag) is helemaal gratis voor u als lunchroomondernemer.

Ideeën op doen voor lekkere broodjes? Inspiratie voor een knapperige salade? Advies inwinnen over leidinggeven? Weten wat de geheimen zijn voor een goed sollicitatiegesprek? Hoe scoort u eigenlijk ten opzichte van uw collega lunchroomhouders? Of gewoon eens ervaringen uitdelen met ander lunchroomhouders? De 25ste mei kunt u alles voelen, proeven en horen.

En als u naar huis gaat heeft is niet alleen uw geestelijke en culinaire bagage verrijkt, maar krijgt u ook nog eens een goed gevulde goodiebag mee. Kortom, tot over een kleine twee weken. Wij heten u van harte welkom namens de organisatie.

PS: Vergeet u collega's en medewerkers niet mee te nemen!

Inschrijven kan via deze link en duurt minder dan een minuut.


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: