Mora, Depa en Levens op de Lunchroomdag

16 maart 2012 |
Mora, Depa en Levens op de Lunchroomdag<

Grote merken op de Nationale Lunchroomdag. "Het is een kleinschalige beurs en wij willen de bezoekers inspireren om op een leuke manier broodjes te maken met de laatste technieken en trends", licht Ernst Hoppenbrouwers van Levens toe.

Dutch Cocktail
De stand van Ad van Geloven zal de Dutch Cocktail presenteren. Deze bitterbal van 35 gram (!) wordt op een unieke wijze gepresenteerd. Ideaal voor de lunchroomhouder die niet altijd voor de standaard presentatie gaat. En het recept voor dit gerecht is opgenomen in het gratis receptenboekje dat iedere bezoeker krijgt!

Presentatie van eten
Als u uw gerechten op een bijzondere wijze wilt presenteren, bent u bij Depa aan het juiste adres. "Lunchroomhouders die informatie willen over maatschappelijke verpakkingen waarbij voedsel op een bijzondere wijze wordt gepresenteerd, zijn meer dan welkom", licht Edward Looyé toe.

De beste ovens
Als lunchroomhouder wilt u uiteraard de beste oven in uw keuken hebben. Maar dit kent ook een prijskaartje, dus is informatie inwinnen uiterst belangrijk. "Wij laten de laatste technieken op het gebied van ovens zien en leggen mensen uit hoe zij gezonde producten op een eenvoudige en snelle manier kunnen maken. In demonstraties passen wij de techniek toe zodat de bezoeker het resultaat meteen ziet. Verder introduceren wij het schoonmaakmiddel voor de oven blue cycle", aldus Ernst Hoppenbrouwers van Levens.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Achtergronden Fastservice
Bagels & Beans zoekt bagelbazen

Bagels & Beans houdt dinsdag 3 maart in Alphen aan den Rijn een franchise informatieavond voor aankomende 'bagelbazen'. Wie droomt van een eigen zaak komt hier alles te weten over het runnen van een Bagels & Beans. Bagels & Beans is op zoek naar bagelbazen in Amsterdam, Maastr...

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: