Mooie Boules verkozen tot beste hospitality concept 2019

27 november 2019 | Thijs Jacobs

De eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland ‘Mooie Boules’ zijn gisteravond verkozen tot beste hospitality concept van Nederland. Mooie Boules wist de vakjury van de Entree Awards 2019 in Theater Amsterdam weg te blazen met een ijzersterk ‘doe-horeca’ concept dat zich richt op boulen, eten en borrelen.

Iedere Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en streetfood. Oprichter Rogier van Genugten zegt: ‘’Rotterdam geeft ons het vertrouwen om Mooie Boules steeds verder uit te rollen en deze award is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Op vrijdag 29 november opent Mooie Boules Delft haar deuren, begin volgend jaar volgen Breda en Eindhoven en mid 2020 Den Haag en Nijmegen.’’

Boulen, eten en borrelen

Grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én zelfs een eigen bar. Met 8 boules banen, diverse bordspellen, een tafeltennistafel én  - de inmiddels famous -  karaoke room is de Mooie Boules beleving compleet. In 2018 opende de eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland haar deuren in Amsterdam, waarna in juni 2019 Rotterdam een nieuwe vestiging in een karakteristieke metaalfabriek volgde. Samen met local heroes Ron de Jong, Kaapse Brouwers en Man met Bril is het nostalgische potje jeu de boules een doorslaand succes en brengt menig levensgenieter hier wekelijks zijn avond door. Mooie Boules heeft de ambitie om zoveel mogelijk generaties te verbinden door ze aan het boulen te krijgen in Nederland en daarbuiten.

Prijswinnende topchefs

In samenwerking met prijswinnende topchefs als Ron Blaauw (Ron Gastrobar), Rong de Jong (Bokaal) en Michiel van der Eerde (BAUT) zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Elke Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en alcoholische versnaperingen. Mooie Boules Rotterdam eigenaar Daan van Hal zegt: ‘’We zijn blij verrast dat we in zo’n korte tijd  een succes zijn in Rotterdam. Het is fantastisch om te zien hoe jong en oud samenkomt en elke avond een ontspannen sfeertje weet neer te zetten. De sleutel tot succes is ook de samenwerking met lokale ondernemers als Man met Bril, Ron de Jong en Kaapse Brouwers.’’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: