Moeke breidt uit

31 januari 2019 | Thijs Jacobs

Moeke, bar & keuken, is een eigentijds grandcafé met een huiselijke uitstraling. Een ontspannen plek waar je wordt verwend en echt thuiskomt bij Moeke. Inmiddels zijn er 5 Moekes verspreid over het land en worden dit jaar meerdere steden verrijkt met een Moeke, waaronder Ede en Scheveningen.

Moeke’s menu

Bij Moeke is iedereen de hele dag en avond welkom. Alleen, met vrienden, collega’s of met de hele familie. Het grandcafé serveert smaakvolle gerechten die voor iedereen herkenbaar zijn. Typische Moeke gerechten zijn Moeke’s allergrootste schnitzel en de Moeke burger. Liefhebbers komen terug voor Moeke’s legendarische garnalenkroketten, de verschillende soorten Flammkuchen en de heerlijke Moeke soes. Ook Moeke’s vegetarische gasten hebben ruime keuze uit de gerechten van Moeke’s menukaart.

Ultieme borrelplek

Moeke leent zich uitstekend als borrelstek. Op de kaart staan maar liefst 60 soorten bier, waaronder Moekes eigen Blond. Daarnaast serveert Moeke lekkere wijnen en andere drankjes vergezeld van heerlijke hapjes. De borrelhappen van Moeke zijn fameus. Denk aan Moeke’s Haute Frituur, nacho’s met pulled pork, flammkuchen met serranoham, brie en honing en gemarineerde ribbetjes met aioli. Een uitgelezen plek die ervoor zorgt dat je nog even blijft hangen. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: