Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

7 juli 2015
Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Thee is ‘hot’. Steeds meer gasten kiezen bewust voor thee en zoeken actief naar het perfecte theemoment. De horeca kan hiervan profiteren, door thee
letterlijk op de kaart te zetten en gasten een echte theebeleving te bieden.

*Vier theeconcepten*
Om horecaondernemers te helpen een echte thee-ervaring te creëren, ontwikkelde "Lipton vier theeconcepten,":http://www.unileverfoodsolutions.nl/brands-products/brands/lipton/trendy-t elk met hun eigen specifieke presentatiemateriaal. Op kantoor, tijdens een conferentie of meeting, in het hotel en restaurant, in een café of brasserie… Er is een kopje thee voor elk consumptiemoment.

• Lipton Everyday: speciaal ontwikkeld voor bedrijven en instellingen. Perfect voor elk moment van de dag.

• Lipton Trendy T: een eigentijdse selectie kwalitatieve theesoorten in piramidezakjes.

• Lipton Premium: een elegante, unieke selectie van thee en infusies in premium verpakking.

• Tea Fusion: een nieuwe en opwindende thee-ervaring voor de horeca. De Tea Fusion machine brouwt keer op keer het perfecte kopje thee, in minder dan een minuut. En dankzij de capsules met losse theeblaadjes geen gemors meer! Uw gasten kunnen het hele brouwproces volgen, voor een uniek theemoment.

*Zet uw thee op de kaart*
Niet alleen een divers aanbod maar ook de manier waarop u uw thee presenteert, heeft een impact op uw omzet. Uit de recentste Brainjuicer Tea Visibilitea studie* blijkt dat 66% van de horecabezoekers zich laat beïnvloeden door het menu, 50% door de displays met de presentatie van het product en 40% door de posters die in de zaak ophangen.



*Menu card tool*
Om horeca-uitbaters te helpen hun thee op de kaart te zetten en hun omzet te boosten, ontwikkelde Lipton een handige Menu card tool met tips voor een optimale theebeleving.

1. Maak uw theeaanbod duidelijk zichtbaar, met behulp van het Lipton-presentatiemateriaal (displays, posters, stoepborden, menu’s).

2. Stimuleer uw klanten om thee te bestellen. Stel een gevarieerde kaart samen en bied uw gasten een ruime keuze. Zorg voor aantrekkelijke omschrijvingen en visualiseer uw aanbod voor nog meer zichtbaarheid.

3. Zorg voor een uniek theemoment met een Perfect Serve. Bied de thee aan in een mooie, goed gevulde kist, geef uitleg bij uw aanbod, dien de thee op in een glas met schoteltje en serveer er een kleine lekkernij bij.

Klik "hier":http://www.unileverfoodsolutions.nl/brands-products/brands/lipton om de Menu card tool met handige tips voor hoe thee op uw menu te zetten te downloaden.

*Percentage van personen die het ermee eens zijn dat deze elementen de keuze van hun buitenshuis geconsumeerde drankje beïnvloeden. Gebaseerd op alle personen die één van deze communicatiemiddelen hebben opgemerkt in een hotel/café/restaurant. De cijfers zijn landgemiddelden. Brainjuicer Tea Visibilitea study July 2013, Australia, Netherlands, China.

*Het wonderlijke verhaal van Lipton*
Het verhaal van Lipton begint meer dan 120 jaar geleden, met de visie van Sir Thomas Lipton. In een tijd dat thee erg zeldzaam en kostbaar is, besluit Sir Thomas dat de beste thee niet alleen voor de elite beschikbaar mag zijn. Iedereen moet er van kunnen genieten! In 1871 opent hij zijn eerste winkel en in 1893 ziet de eerste Lipton thee het daglicht. Vandaag de dag is Lipton bekend over de hele wereld. Elk jaar worden er wereldwijd bijna 100 miljard kopjes Lipton thee gedronken. De hele wereld houdt dus van Lipton. Maar Lipton houdt ook van de wereld – met het specifieke doel om tegen 2015 alle Lipton thee in zakjes te voorzien van Rainforest Alliance certificering. Een kopje thee kan dus het verschil maken!

*Bestel een gratis sample*
Wilt u informatie over hoe Lipton uw gasten een unieke theebeleving kan bieden? Bestel uw gratis sample op "ufs.com/lipton.":http://www.unileverfoodsolutions.nl/brands-products/brands/lipton/trendy-t

Overig nieuws