McDonald's opent in Osdorp

5 september 2013
McDonald's opent in Osdorp

McDonald’s restaurant Osdorp McDrive is onlangs feestelijk geopend. Debbie de Wagenaar, directeur corporate communicatie bij het fastfoodbedrijf: "Wij zijn trots om ons 236ste restaurant te
openen en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het nieuwe restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, waaronder zuinige installaties met warmteterugwinning en warmtepompen, maar ook LED-verlichting en watervrije urinoirs die per stuk maar liefst 115.000 liter water per jaar besparen.”

*Cheque voor zwem-instuif-middag*
Cees van der Veldt, franchisenemer McDonald’s Osdorp McDrive: "De totstandkoming van het restaurant is het resultaat van een prettige samenwerking met de gemeente.
Daarnaast verwelkomen we 107 nieuwe medewerkers uit de directe omgeving." Als dank voor de samenwerking overhandigde Van der Veldt een cadeau voor de gemeente
Amsterdam aan Achmed Baâdoud. “Wij doen graag wat terug voor de maatschappij waar wij deel van uit maken”, vertelt Van der Veldt. “Daarom schenken wij een bedrag aan de gemeente Amsterdam voor een zwem-instuif-middag in het Sloterparkbad. Hier kunnen kinderen uit Nieuw-West op een speelse manier kennismaken met alle vormen van zwemmen.”

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws