McDonald's opent in Osdorp

5 september 2013 |
McDonald's opent in Osdorp<

McDonald’s restaurant Osdorp McDrive is onlangs feestelijk geopend. Debbie de Wagenaar, directeur corporate communicatie bij het fastfoodbedrijf: "Wij zijn trots om ons 236ste restaurant te
openen en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het nieuwe restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, waaronder zuinige installaties met warmteterugwinning en warmtepompen, maar ook LED-verlichting en watervrije urinoirs die per stuk maar liefst 115.000 liter water per jaar besparen.”

Cheque voor zwem-instuif-middag
Cees van der Veldt, franchisenemer McDonald’s Osdorp McDrive: "De totstandkoming van het restaurant is het resultaat van een prettige samenwerking met de gemeente.
Daarnaast verwelkomen we 107 nieuwe medewerkers uit de directe omgeving." Als dank voor de samenwerking overhandigde Van der Veldt een cadeau voor de gemeente
Amsterdam aan Achmed Baâdoud. “Wij doen graag wat terug voor de maatschappij waar wij deel van uit maken”, vertelt Van der Veldt. “Daarom schenken wij een bedrag aan de gemeente Amsterdam voor een zwem-instuif-middag in het Sloterparkbad. Hier kunnen kinderen uit Nieuw-West op een speelse manier kennismaken met alle vormen van zwemmen.”

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: