McDonald's introduceert de McKibbeling

19 maart 2015 |
McDonald's introduceert de McKibbeling<

McDonald’s introduceert de McKibbeling in al haar 241 restaurants in Nederland. De McKibbeling is een van de nieuwe producten die McDonald’s
dit jaar toevoegt aan haar menu en wordt vanaf nu exclusief verkocht in Nederland. De nieuwe visvariant wordt ook toegevoegd aan het Happy Meal. McKibbeling is een van de producten die McDonald’s dit jaar aan haar menu toevoegt, om haar gasten meer keuze te bieden.

Typisch Hollands
Debbie de Wagenaar, directielid McDonald’s Nederland, legt uit waarom de McDonald’s de McKibbeling introduceert: “Omdat we als McDonald’s graag variëren en hierbij rekening houden met lokale smaken en voorkeuren, is het toevoegen van de McKibbeling aan ons menu een logische stap. En als we iets typisch Hollands introduceren, doen we dat natuurlijk goed, dus ook met Ravigottesaus.”

McKibbeling ook in het Happy Meal
De McKibbeling wordt daarnaast ook toegevoegd aan het Happy Meal keuzemenu. De McKibbeling is niet het eerste product waarmee McDonald’s in haar Happy Meal varieert. McDonald’s varieert namelijk al ruim acht jaar met verschillende, verantwoorde producten voor haar jongste gasten. Debbie de Wagenaar, vult aan: “Wat veel mensen niet weten, is dat je bij een Happy Meal bij McDonald’s uit veel meer kunt kiezen dan een kleine portie Franse Frietjes, een Hamburger of Chicken McNuggets. Tegenwoordig kun je kiezen uit een brede range verantwoorde producten, zoals Snoeptomaatjes, Vers Fruit en Danoontje. Omdat we weten dat kinderen in Nederland niet of nauwelijks vis eten, proberen we ook daarmee te variëren en zo het eten van vis te stimuleren. Vandaar de keuze om de McKibbeling ook toe te voegen aan het Happy Meal keuzemenu.”

Meer lezen over McDonald's? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Achtergronden Culinair
Hier kun je dineren in een boomhut

Op het landgoed van hotel Kapellerput in Heeze staat sinds 2010 een luxe boomhut voor bruiloften en bijeenkomsten. Om het 10-jarig bestaan van de KABAN te vieren is deze zomer het terras van de boomhut omgetoverd tot een unieke dinerlocatie op 6 meter hoogte. “De KABAN Experience is een bij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: