Succesverhalen in uitdagende tijden

25 februari 2013
Succesverhalen in uitdagende tijden

Leer van het succes van uw collega's! Hoe? Door op de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ naar de presentatie van "Mark Tamsma":http://www.horeca-accountancy.nl/ te komen. Aan de hand van 15 succesverhalen, legt hij uit hoe u uitdagende tijden overleeft.

Tips, kosten besparen, meer rendement, meer gastbezetting, actieve verkoop, combo-deals, motivatie. Termen die voorbij komen in de presentatie van Mark Tamsma op de "Nationale Lunchroomdag.":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ Aan de hand van 15 succesverhalen, geeft hij bezoekers handvatten om meteen aan de slag te gaan. Hoe overleeft u deze uitdagende tijd?

*Blijf creatief*
"Ik wil ondernemers de boodschap meegeven om creatief te blijven. Ze moeten zich niet laten leiden door het negatieve. Aan de hand van mijn voorbeelden geef ik lunchroomondernemers tips waarmee ze de gastbezetting laten groeien, actiever kunnen verkopen en meer. De ondernemer weet wat upsellen is, maar doet hij het ook? Met mijn succesverhalen kunnen ze meteen de volgende dag aan de slag. Leer van je collega's", aldus Tamsma.

*Hoop kennisverrijking*
Volgens de spreker laat de lunchroomondernemer een grote kans liggen als ze niet naar de Nationale Lunchroomdag komen. "Het is een kennisverrijking. In een paar uurtjes krijg je zoveel inspiratie en vakinformatie. Baadt het niet, dan schaadt het niet", vindt Tamsma. Het vakblad Lunchroom denkt er net zo over en verwelkomt u van harte op de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ van 18 maart. Schrijf u in en wij zien u graag in het Culinair Pretpark te Gilze.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws