MaMa Kelly Amsterdam nu ook Lunchroom

9 mei 2018 | David Bakker

Nadat MaMa Kelly in november 2017 haar roze deuren opende in het Olympisch Stadion in Amsterdam, heeft ze menig fijnproever verblijd. De hotspot die bekend staat om haar eigenzinnige interieur en befaamde kip en kreeft, breidt haar menu uit; vanaf heden serveert zij tevens een verrassend veelzijdige lunch. De nieuwe lunchkaart leent zich uitermate goed voor uitgebreid tafelen en er is veel aandacht voor warme gerechten. Het royale menu speelt in op de opkomst van de lunchcultuur in Amsterdam en de behoefte van zakelijke gasten van de nabij gelegen Zuidas. Het nieuwe riante zonovergoten terras is de perfecte plek om om de nieuwe kaart te proeven.

De signature dishes met kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck en executive chef Miljo Weimar staan uiteraard op de lunchkaart vermeld. Daarnaast biedt de kaart een mooie selectie aan ‘mains to share’ die je met twee personen kunt delen; gegrilde octopus & gegrilde kreeft, côte de boeuf en mama’s favourite; chicken & lobster. Ook is er een ruim aanbod aan voorgerechten zoals de klassieke steak tartaar en een frisse ceviche van zalm.

MaMa Kelly Amsterdam serveert 7 warme hoofdgerechten waaronder risotto truffel & porcini en spaghetti aglio olio. Specials op de kaart zijn culinaire hotdogs en kroketten. Kortom; een lunchkaart waarvoor je meerdere keren terug wil komen.

Over MaMa Kelly

MaMa Kelly is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Na het befaamde restaurant in Den Haag openden ze in november 2017 een tweede spraakmakende zaak in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. MaMa Kelly Amsterdam heeft als motto ‘pink is not just a color, it’s an attitude’. Het pand heeft vier etages die split level zijn opgebouwd. Er zijn vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze is er messing, leer en eikenhout toegepast in het elegante en sexy interieur. De interieurs van beide restaurants zijn ontworpen door Rein Rambaldo, tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: