MaMa Kelly Amsterdam nu ook Lunchroom

Auteur: David Bakker
9 mei 2018
MaMa Kelly Amsterdam nu ook Lunchroom

Nadat MaMa Kelly in november 2017 haar roze deuren opende in het Olympisch Stadion in Amsterdam, heeft ze menig fijnproever verblijd. De hotspot die bekend staat om haar eigenzinnige interieur en befaamde kip en kreeft, breidt haar menu uit; vanaf heden serveert zij tevens een verrassend veelzijdige lunch. De nieuwe lunchkaart leent zich uitermate goed voor uitgebreid tafelen en er is veel aandacht voor warme gerechten. Het royale menu speelt in op de opkomst van de lunchcultuur in Amsterdam en de behoefte van zakelijke gasten van de nabij gelegen Zuidas. Het nieuwe riante zonovergoten terras is de perfecte plek om om de nieuwe kaart te proeven.

De signature dishes met kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck en executive chef Miljo Weimar staan uiteraard op de lunchkaart vermeld. Daarnaast biedt de kaart een mooie selectie aan ‘mains to share’ die je met twee personen kunt delen; gegrilde octopus & gegrilde kreeft, côte de boeuf en mama’s favourite; chicken & lobster. Ook is er een ruim aanbod aan voorgerechten zoals de klassieke steak tartaar en een frisse ceviche van zalm.

MaMa Kelly Amsterdam serveert 7 warme hoofdgerechten waaronder risotto truffel & porcini en spaghetti aglio olio. Specials op de kaart zijn culinaire hotdogs en kroketten. Kortom; een lunchkaart waarvoor je meerdere keren terug wil komen.

Over MaMa Kelly

MaMa Kelly is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Na het befaamde restaurant in Den Haag openden ze in november 2017 een tweede spraakmakende zaak in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. MaMa Kelly Amsterdam heeft als motto ‘pink is not just a color, it’s an attitude’. Het pand heeft vier etages die split level zijn opgebouwd. Er zijn vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze is er messing, leer en eikenhout toegepast in het elegante en sexy interieur. De interieurs van beide restaurants zijn ontworpen door Rein Rambaldo, tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca.

Overig nieuws