Maak het Lekkerste Lunchroombroodje

21 juli 2013 |
Maak het Lekkerste Lunchroombroodje<

Het is bijna zover! Maakt uw lunchroom het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013? Noteer 15 mei maar op de kalender want dan start de inschrijving. Stuur uw recept en foto naar
de redactie van vakblad Lunchroom en maak kans op een award, eeuwige roem en meer omzet! Kijk wat uw voorgangers aan de prijs overhielden.

Winnaar 2012

Jurgen de Ruijter van ‘t Stief Kwartierke in Breda maakte het Lekkerste Lunchroombroodje in 2012: ‘Say Cheese’. "Verbazingwekkend en heel bijzonder. Het winnen van de wedstrijd heeft een onverwacht grote impact gehad. Mensen komen uit heel Nederland het broodje proeven, super gaaf!”, vertelt de titeldrager. ’t Stief Kwartierke heeft, mede dankzij de wedstrijd, een plus van 25 procent gedraaid. “Ik kan iedere lunchroom aanraden om mee te doen aan de verkiezing. Het is eer van je werk als je wint en een gigantische marketingtool. Mensen blijven erover praten.”

Winnaar 2011

Kees Elhorst en zijn team van Elhorst Eten & Drinken wonnen in 2011 de titel. “Het is een mooie kroon op het werk: erkenning en bevestiging. We creëren het wow-effect met het broodje ‘Doe Mij Die Maar’. Gasten komen nu nog steeds bewust naar onze zaak voor het ‘Lekkerste Lunchroombroodje 2011’. Ook onze omzet heeft een boost gekregen. Mede dankzij de titel zijn we groter geworden en hebben we 80 vierkante meter kunnen aanbouwen”, aldus een enthousiaste Elhorst.

In de spotlights
Dit is uw kans om net als de eerdere winnaars in de spotlights te staan! Op donderdag 7 november vallen we namelijk tussen 12.00 en 13.00 uur ’s middags binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013 en overhandigen we de award en de eeuwige roem.

Hoe inzenden?
Stuur een e-mail naar "redactie@uitgeverijps.nl,"
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: