Maak het Lekkerste Lunchroombroodje

21 juli 2013
Maak het Lekkerste Lunchroombroodje

Het is bijna zover! Maakt uw lunchroom het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013? Noteer 15 mei maar op de kalender want dan start de inschrijving. Stuur uw recept en foto naar
de redactie van vakblad Lunchroom en maak kans op een award, eeuwige roem en meer omzet! Kijk wat uw voorgangers aan de prijs overhielden.

*Winnaar 2012*

Jurgen de Ruijter van ‘t Stief Kwartierke in Breda maakte het Lekkerste Lunchroombroodje in 2012: ‘Say Cheese’. "Verbazingwekkend en heel bijzonder. Het winnen van de wedstrijd heeft een onverwacht grote impact gehad. Mensen komen uit heel Nederland het broodje proeven, super gaaf!”, vertelt de titeldrager. ’t Stief Kwartierke heeft, mede dankzij de wedstrijd, een plus van 25 procent gedraaid. “Ik kan iedere lunchroom aanraden om mee te doen aan de verkiezing. Het is eer van je werk als je wint en een gigantische marketingtool. Mensen blijven erover praten.”

*Winnaar 2011*

Kees Elhorst en zijn team van Elhorst Eten & Drinken wonnen in 2011 de titel. “Het is een mooie kroon op het werk: erkenning en bevestiging. We creëren het wow-effect met het broodje ‘Doe Mij Die Maar’. Gasten komen nu nog steeds bewust naar onze zaak voor het ‘Lekkerste Lunchroombroodje 2011’. Ook onze omzet heeft een boost gekregen. Mede dankzij de titel zijn we groter geworden en hebben we 80 vierkante meter kunnen aanbouwen”, aldus een enthousiaste Elhorst.

*In de spotlights*
Dit is uw kans om net als de eerdere winnaars in de spotlights te staan! Op donderdag 7 november vallen we namelijk tussen 12.00 en 13.00 uur ’s middags binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013 en overhandigen we de award en de eeuwige roem.

*Hoe inzenden?*
Stuur een e-mail naar "redactie@uitgeverijps.nl,":mailto:redactie@uitgeverijps.nl vermeld in de onderwerpregel ‘Lekkerste Lunchroombroodje 2013’ en zet in de e-mail de naam van het broodje en een korte beschrijving, liefst met verkort recept. Stuur een goede foto mee van maximaal 5 Mb. Denk eraan al uw contactgegevens te vermelden. Of bel: (030) 251 22 70.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws