Maakt u het Lekkerste Lunchroombroodje?

29 juni 2012 |
Maakt u het Lekkerste Lunchroombroodje?<

De redactie van vakblad Lunchroom gaat de komende maanden op zoek naar het lekkerste broodje van 2012. Wie heeft het 'Lekkerste Lunchroombroodje van 2012? U kunt zich vanaf nu voor deze verkiezing inschrijven.

Hoe moet u uw broodje aanmelden
Denkt u dat uw specialiteit een kans maakt op de award Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2012? Meld u dan uiterlijk op vrijdag 10 augustus aan bij de redactie. Dit kan per e-mail: "redactie@uitgeverijps.nl"
In de spotlights
Dit is uw kans om net als de winnaar van vorig jaar Kees Elhorst van Elhorst Eten & Drinken in Alkmaar in de spotlights te staan! Op vrijdag 2 november vallen we namelijk tussen 12.00 en 13.00 uur ’s middags binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2012 en overhandigen de award en de eeuwige roem.

Hoe inzenden?
Stuur een e-mail naar "redactie@uitgeverijps.nl"
Waar let de jury op?
De vakjury let op smaak, presentatie, broodgebruik, originaliteit, gebruik van beleg, garnering en mondgevoel.

Wie, wat, waar en wanneer?
• Aanmelden: uiterlijk op vrijdag 10 augustus via "redactie@uitgeverijps.nl" • Bekendmaking genomineerden: vrijdag 17 augustus op www.lunchroom.nl • Bezoek genomineerden door jury: zaterdag 18 augustus – donderdag 1 november
• Bekendmaking winnaar: vrijdag 2 november 2012 tussen 12.00 en 13.00 uur bij de winnende lunchroom

Wedstrijdreglement
Het reglement van deze wedstrijd kunt u downloaden op Lunchroom.nl bij downloads

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: