La Ruche maakt Lekkerste Broodje

13 januari 2014 |
La Ruche maakt Lekkerste Broodje<

Susanne Meijer heeft de eerste prijs gewonnen voor de wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca. Ze kon helaas niet aanwezig zijn bij de wedstrijd en daarom nam haar collega Soufian Berkane de prijs in
ontvangst. De finalisten werken allebei bij La Ruche Bijenkorf in Den Haag. De wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca is een initiatief van Stichting Lekkerste Wedstrijden.

Tweede en derde plek
De wedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd. Vijftien finalisten namen het tegen elkaar op in de wedstrijd. Raymond van der Weerd werd nummer twee en Rik van Kempen ging met de prijs voor de derde plek naar huis.


De top drie van de wedstrijd

De finalisten
Aan de wedstrijden deden mee:
Roy Doorn - Grand Café de Sjees in Delft
Elvera Schouten - Stads-Koffyhuis in Delft
Justin de Vries - The Kitchen Drinks & Bites in Hoogeveen
Kevin de Vries - 't Boshuys in Veghel
Dario Wolfsen - Bread op Schiphol
Hanno Engwerda - Restaurant Bosrijk De Efteling in Kaatsheuvel
Piet de Waal - Brasserie de Ontmoeting in Dordrecht
Marcel Norder - SnackSalon De Schelp in Roelofarendsveen
Soufian Berkane - Restaurant La Ruche Bijenkorf in Den Haag
Kees de Jong - The Brasserie op Schiphol
George Walta - 't Hof van Eten in Den Haag
Raymond van der Weerd - SnackSalon Het Middelpunt in Wezep
Rik van Kempen - Restaurant De Vereeniging in Veghel
Kim Delissen - Dutch Kitchen HMS Host op Schiphol.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunchroom
Anne&Max wil vijf nieuwe vestigingen in 2020

Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, zeer gastvrije service in mooie karakteristieke panden met een trendy interieur. Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeli...

Opening Rotterdam
Bagels & Beans opent in Rotterdam Alexandrium

Goed nieuws voor wie in het oosten van Rotterdam woont of daar graag gaat shoppen: voor een paddoburgerbagel of de beruchte cheesecake kun je gewoon hier terecht. De vijfde Bagels & Beans van de Maasstad opent op 23 oktober in Rotterdam Alexandrium zijn prachtige glazen puien. Niet te missen als...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Interview Longread
Schenk je geen alcohol? Gemiste kans!

Lang niet alle lunchrooms schenken alcohol. Na een paar minuten ‘googelen’ weten we dat van de grotere lunchketens blijkbaar alleen Anne&Max alcohol schenkt. Dat zet je toch aan het denken… Is het geen gemiste kans om geen alcohol te schenken en waarom doen ze het bij Anne&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: