La Ruche maakt Lekkerste Broodje

13 januari 2014 |
La Ruche maakt Lekkerste Broodje<

Susanne Meijer heeft de eerste prijs gewonnen voor de wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca. Ze kon helaas niet aanwezig zijn bij de wedstrijd en daarom nam haar collega Soufian Berkane de prijs in
ontvangst. De finalisten werken allebei bij La Ruche Bijenkorf in Den Haag. De wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca is een initiatief van Stichting Lekkerste Wedstrijden.

Tweede en derde plek
De wedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd. Vijftien finalisten namen het tegen elkaar op in de wedstrijd. Raymond van der Weerd werd nummer twee en Rik van Kempen ging met de prijs voor de derde plek naar huis.


De top drie van de wedstrijd

De finalisten
Aan de wedstrijden deden mee:
Roy Doorn - Grand Café de Sjees in Delft
Elvera Schouten - Stads-Koffyhuis in Delft
Justin de Vries - The Kitchen Drinks & Bites in Hoogeveen
Kevin de Vries - 't Boshuys in Veghel
Dario Wolfsen - Bread op Schiphol
Hanno Engwerda - Restaurant Bosrijk De Efteling in Kaatsheuvel
Piet de Waal - Brasserie de Ontmoeting in Dordrecht
Marcel Norder - SnackSalon De Schelp in Roelofarendsveen
Soufian Berkane - Restaurant La Ruche Bijenkorf in Den Haag
Kees de Jong - The Brasserie op Schiphol
George Walta - 't Hof van Eten in Den Haag
Raymond van der Weerd - SnackSalon Het Middelpunt in Wezep
Rik van Kempen - Restaurant De Vereeniging in Veghel
Kim Delissen - Dutch Kitchen HMS Host op Schiphol.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: