Lunchroom met 'to go' op Schiphol

26 mei 2014 |
Lunchroom met 'to go' op Schiphol<

Het eerste to go concept GrabandFly 2.0 op de G-pier van Amsterdam Airport Schiphol is geopend door horecaexploitant HMSHost. Het is de eerste van de in totaal zeven bestaande GrabandFly
locaties die een nieuw uiterlijk krijgt. GrabandFly is een ideaal concept voor gasten die onderweg zijn naar de gate en beperkte tijd hebben. Ook voor reizigers van vluchten binnen Europa waarop de catering beperkt is biedt dit concept een uitkomst. De nieuwe 2.0 versie biedt een uitbreiding op het ‘to go’ assortiment in een moderner en strakker uiterlijk.

Dag en nacht een snelle service
GrabandFly locaties bevinden zich aan de voet van elke pier. Reizigers kunnen hier op elk gewenst moment van de dag terecht. Het concept wordt met name gewaardeerd door reizigers die voor vertrek snel wat te eten of te drinken willen kopen. “Door de inrichting en doordat er geen zitplaatsen zijn, weten reigers dat ze snel worden geholpen. Ook is de inrichting zodanig dat het concept in korte tijd hoge volumes kan verwerken,” aldus Jan Willem Hilbron, General Manager HMSHost Schiphol Airport. De verschillende GrabandFly locaties op Amsterdam Airport Schiphol hebben wisselende groottes. Dit zal ook na de ombouw het geval zijn.

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs
Reizigers kunnen in GrabandFly 2.0 terecht voor verpakte sandwiches, salades, wraps, verschillende kwalitatieve sappen en smoothies, yoghurt, fruit en desserts. Warme broodjes en snacks worden bereid in de ‘Merrychef’. Een pionier in de toepassing van microgolven waardoor in minder dan een minuut gerechten verwarmt kunnen worden als in een oven. Hierdoor blijven de producten heerlijk knapperig en van hoge kwaliteit.

Biologisch
De verpakte sandwiches zijn ambachtelijk gebakken en bereid met biologische ingrediënten en worden dagelijks vers geleverd. Er is bewust gekozen voor vleeswaren met het Beter leven kenmerk, Beemsterkaas van duurzaamheidsprogramma Caring dairy, vrije uitloopeieren en een verpakking die 100% afbreekbaar is. Hiermee wordt ingespeeld op de steeds toenemende vraag naar duurzame en biologische producten.

Thijs Jacobs


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Events
Jubileumeditie BBB Maastricht groot succes

De 65e editie van BBB Maastricht was een groot succes en laat consistentie in groei zien. Meer dan 400 exposanten zorgden voor een beursvloer bomvol inspiratie op het gebied van (non)food, drinks en gastronomie. Maar er was vooral aandacht voor innovatie en culinair talent. De toon is gezet voor de ...

Bezorgen
Takeaway.com kreeg 87 procent meer bestellingen te verwerken

Takeaway.com publiceerde zojuist een 'orderupdate' voor het derde kwartaal van 2019. De zaken gaan goed voor het Nederlandse bedrijf: er werd 'overall' 87 procent meer besteld in het derde kwartaal. Duitsland spant de kroon: daar werd maar liefst 136 procent meer besteld! Verklari...

Lekkerste Lunchroombroodje
Dit zijn de vijf finalisten voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

De jury heeft besloten. Na een uitvoerige inventarisatie van de talloze inzendingen zijn dit de vijf broodjes die het hoogst werden gewaardeerd door de jury. De mystery jury gaat de komende periode op pad om de broodjes van de finalisten te proeven, waarna op vrijdag 8 november de winnaar bekend wor...

Lekkerste Lunchroombroodje
Genomineerde nummer 5: Broodje Beiroet

Vol trots presenteren we je de vijfde, en laatste, genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019. Dit is 'Broodje Beiroet' van Lunchroom De Kofffiepot in Hardenberg. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerde...

Lekkerste Lunchroombroodje
Genomineerde nummer 4: Sandwich gerookte kip

Vol trots presenteren we je de vierde genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019. Dit is 'Sandwich gerookte kip' van Grand café Plaza op Schiphol. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerden worden...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: