Lunchroom Logica krijgt EKO-cerificaat

13 maart 2014
Lunchroom Logica krijgt EKO-cerificaat

Lunchroom Logica is gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. Dit betekent dat 100% van de inkoop van gecontroleerd biologische herkomst is. De certificering werd gevierd tijdens
het "1-jarig bestaan van Logica":http://www.lunchroom.nl/nieuws/nieuwe-lunchroom-in-leiden-10906/.

*Lekker en verantwoord*
De lunchroom is eigendom van, en opgericht door, Bianca van Went en Bart van Leeuwen. Het hele team hecht waarde aan biologische streekproducten uit het seizoen. Van Leeuwen: "Wij serveren gewoon heel erg lekker eten en drinken, dat ook nog eens gezond en verantwoord is."

*Behoefte*
De gasten in de Lunchroom willen pure, authentieke voeding die respectvol is geproduceerd. Biologische producten voldoen aan deze wens. Deze behoefte aan een horecagelegenheid die gezond en puur eten en drinken serveert, was voor Van Went en Van Leeuwen ook de reden om te starten met de lunchroom Logica.

*Succesfactor*
Het concept slaat goed aan in Leiden. Deze week vierde Logica al haar 1- jarig bestaan. De succesfactor? Van Went:“Wij denken dat onze eerlijkheid onze succesfactor is, we staan voor wat we zeggen. Het EKO-keurmerk Horeca toont dat ook aan. Wij kiezen voor 100% biologische ingrediënten omdat we alleen dan zeker zijn van de kwaliteit die we willen serveren. Smaak en kwaliteit is waar het om gaat en daar doen we geen concessies aan.”

"Vorig jaar stond Logica in vakblad Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/nieuws/gezond-eten-zonder-geitenwollen-sokken-12513/. In de rubriek Van Start.

Foto: Henk Ganzeboom

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws