Lunchroom: Culinaire oase, keukenapparatuur en streetfood

Auteur: Roy Spijker
7 november 2017
Lunchroom: Culinaire oase, keukenapparatuur en streetfood

Vandaag verschijnt de vijfde uitgave van Lunchroom van 2017. Dit vakblad voor eigenaren van dagzaken staat weer bomvol vakinformatie, inspiratie en tips.

Dit keer wordt Mercedes Leon van The Food Press in Almere geïnterviewd. De kleurrijke lunchroom die ze samen met haar maan Cyrille runt is een verademing in grauw winkelcentrum. Ook is er speciale aandacht voor keukenappatuur, hoe kan je als ondernemer winst halen uit je keuken? In 'De 7' staat dit keer burgers en streetfood centraal.

Verder is er speciale aandacht voor Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland, wordt het verschil tussen Japanse en Koreaanse sushi uitgelegd en zijn Afrikaanse kruiden de nieuwste internationale trend. Het bedrijfspaspoort is van Wendy van de Merwe van Prego, Koffie, Lunch en Lekkers uit Bavel.

Lunchroom valt vandaag bij alle dagzaken op de mat, maar is ook gratis te downloaden.

Overig nieuws